KENDİRLİ FUTBOL SAHASINDA ” HAYDEN UŞAKLAR SAHAYA ”

Rize Şenol Birol futbol sahasında düzenlenen ” Hayden Uşaklar sahaya ” futbol şenliğinin ikincisi Kendirli futbol sahasında düzenlendi Rize’de Şenol Birol futbol sahasında gerçekleşen şenlik Bakan Osman aşkın himayelerinde gerçekleşmişti. Bu kez ikinci şenlik Kendirli beldesindeki Futbol sahasında gerçekleşti. Bu organizasyonda yine Bakan Osman aşkın Bak’ ın himayelerinde gerçekleşti Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın himayelerinde..

Tarih : Okunma : 40 Defa Okundu... Yorum Yap
Rize Şenol Birol futbol sahasında düzenlenen ” Hayden Uşaklar sahaya ” futbol şenliğinin ikincisi Kendirli futbol sahasında düzenlendi Rize’de Şenol Birol futbol sahasında gerçekleşen şenlik Bakan Osman aşkın himayelerinde gerçekleşmişti. Bu kez ikinci şenlik Kendirli beldesindeki Futbol sahasında gerçekleşti. Bu organizasyonda yine Bakan Osman aşkın Bak’ ın himayelerinde gerçekleşti
Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın himayelerinde Kendirli Beldesinde gerçekleştirdiğimiz “Hayden Uşaklar Sahaya” futbol Turnuvası çok güzel bir şekilde tamamlandı.
Bu anlamlı turnuvada emeği geçen başta Kendirli belediye başkanımız sayın Alaattin Serdar ‘a Gençlik ve Spor İl müdürümüz sayın Gürhan Yıldız beyefendiye Spor Hizmetleri müdürü Ramazan Öztürk’e teşekkür eder Katılım sağlayan spor kulüplerimize Antrenörlerimize çocuklarımız ve ailelerine yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş