KAYMAKAMDAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

KAYMAKAMDAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kaymakam Mustafa Salih Bayram ilçede esnaf ziyaretlerinden sonra siyasi parti ilçe Başkanlıklarına yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta İkizdere MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı ve partililerden bilgi alan Kaymakam Mustafa Salih Bayram bu kez AKP ve CHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. CHP İlçe Başkanlığında Başkan İbrahim Tavukçu..

Tarih : Okunma : 18 Defa Okundu... Yorum Yap

KAYMAKAMDAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kaymakam Mustafa Salih Bayram ilçede esnaf ziyaretlerinden sonra siyasi parti ilçe Başkanlıklarına yaptığı ziyaretlerine devam ediyor.

Geçen hafta İkizdere MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı ve partililerden bilgi alan Kaymakam Mustafa Salih Bayram bu kez AKP ve CHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. CHP İlçe Başkanlığında Başkan İbrahim Tavukçu ve yönetim kurul üyeleri tarafından karşılanan Kaymakamın ziyaretinden memnun olan İlçe Başkanı İbrahim Tavukçu’ İlçe başkanlığımızı ziyarete gelen Kaymakamımız Mustafa Salih Bayram beye şahsım ve örgütüm adına teşekkür ederim. Alışık olmadığımız bir ziyaret oldu ve bizlerde ziyadesiyle menün olduk’’ dedi. CHP İlçe Başkanlığından sonra AKP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Kaymakam Mustafa Salih Bayram İlçe Başkanı Mustafa Havuz ve partililer tarafından karşılanarak çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş