-KAYMAKAMDAN ÖĞRENCİLERE MEKTUP

-KAYMAKAMDAN ÖĞRENCİLERE MEKTUP -‘ANNEN BABAN SAĞ OLSAYDI NE İSTERDİN DİYE 212 ÇOCUĞA MEKTUP YAZDI İSMET KÖSOĞLU DİYADİN- Ağrı-Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı çocuklara yazdığı mektuplarla isteklerini yerine getirdi. Çocuklara, öğrencilere ve gençlere verdiği önemle Efsane Kaymakam olarak adından sıkça söz ettiren Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı geçtiğimiz haftalarda Diyadin’de bulunan 212..

Tarih : Okunma : 54 Defa Okundu... Yorum Yap

-KAYMAKAMDAN ÖĞRENCİLERE MEKTUP

-‘ANNEN BABAN SAĞ OLSAYDI NE İSTERDİN DİYE 212 ÇOCUĞA MEKTUP YAZDI

İSMET KÖSOĞLU

DİYADİN- Ağrı-Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı çocuklara yazdığı mektuplarla isteklerini yerine getirdi.

Çocuklara, öğrencilere ve gençlere verdiği önemle Efsane Kaymakam olarak adından sıkça söz ettiren Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı geçtiğimiz haftalarda Diyadin’de bulunan 212 özel çocuğa bizzat kendisinin kaleme aldığı 212 öğrenciye mektup yazarak isteklerini öğrenmek istedi. Kaymakam Alper Balcı” Eğer ki annen veya baban hayatta olsaydı, özlemini çektiğin, annenden veya babandan isteyeceğin şey ne olurdu? ” diyerek gönderdiği mektupların cevapları çocuklardan gelmeye başladı.

Çocuklardan gelen tüm mektupları birer birer okuyan Kaymakam Alper Balcı, yaptığı açıklamada ’ana babası vefat etmiş çocuklarımıza yardımcı olmak istedim. Yardımcı olmak için yazdığım 212 mektuba cevap veren ilk çocuğumuz 14 Nisan Ortaokulunda öğrenim gören Merve’ yi Kaymakamlığa getirterek tanıştım. Ortaokul öğrencimiz Merve’ nin isteğini gerçekleştirdik. Mektubunda teknolojik aleti olmadığından canlı derslere giremediğini yazmıştı. Merve kızımız hediyesini alınca çok mutlu oldu’ dedi.

Kaymakam Alper Balcı öğrenci Merve’ nin isteğini gerçekleştirmesinde yardımcı olan Eskişehir Mihalıççık ilçesinden hayırsever Suat Uzan’a teşekkürlerini iletti sırada Kaymakam Alper Balcı’ ya ziyarete gelen Ağrı-Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz’ de, öğrenci Merve ile yakından ilgilenip teknolojik destek sağlayarak Merve’ nin tabletine canlı derslere girebilmesi için EBA uygulamasının kurulumunu sağladı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş