KAYMAKAM HACI KERİM MERAL OKUL ZİYARETİNDE

KAYMAKAM HACI KERİM MERAL OKUL ZİYARETİNDE İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE- Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İkizdere Kaymakamlığına atanan Kaymakam Hacı Kerim Meral ilçeyi tanımaya köy ve okulları ziyaret ederek devam ediyor. İlçedeki İlkokul/Ortaokul ve liseleri ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi. İlçede okullarında sürdürülen eğitim öğretimi yerinde inceleyen Kaymakam Hacı Kerim Meral öğrenci ve öğretmenlerimizin..

Tarih : Okunma : 56 Defa Okundu... Yorum Yap

KAYMAKAM HACI KERİM MERAL OKUL ZİYARETİNDE

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE- Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İkizdere Kaymakamlığına atanan Kaymakam Hacı Kerim Meral ilçeyi tanımaya köy ve okulları ziyaret ederek devam ediyor.

İlçedeki İlkokul/Ortaokul ve liseleri ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi. İlçede okullarında sürdürülen eğitim öğretimi yerinde inceleyen Kaymakam Hacı Kerim Meral öğrenci ve öğretmenlerimizin isteklerinin olup olmadığını sorarak’’ eğitim öğretime katkı sağlayacak her türlü istek ve talebin destekçisi olacağız. Bu çocuklar geleceğimizdir. Eğitim ve öğretim konusunda bütün isteklere açığım ve yardımcı olmaya hazırım. Okullarımızda eksiğimiz olmadığından memnun oldum’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş