-KAYMAKAM APLER BALCI’YA BOMBALI SELAM

-KAYMAKAM APLER BALCI’YA BOMBALI SELAM -SAKARYA-KOCAALİ KAYMAKAMI ALPER BALCI’YA ZEYTİNDALI OPERASYONU HATIRASINA BOMBA ATTILAR. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-2005-2006 Yıllarında 2 yıl İkizdere Kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra birçok ilçede Kaymakamlık ve Ardahan, Iğdır, Düzce Vali yardımcılığında bulunan Alper Balcı’ya Afrine düzenlenen Zeytindalı Operasyonu hatırasına arkadaşları tarafından bombalı selam gönderildi. Sakarya-Kocaali İlçe Kaymakamlığını yürüten Alper Balcı terörün en..

Tarih : Okunma : 21 Defa Okundu... Yorum Yap

-KAYMAKAM APLER BALCI’YA BOMBALI SELAM

-SAKARYA-KOCAALİ KAYMAKAMI ALPER BALCI’YA ZEYTİNDALI OPERASYONU HATIRASINA BOMBA ATTILAR.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-2005-2006 Yıllarında 2 yıl İkizdere Kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra birçok ilçede Kaymakamlık ve Ardahan, Iğdır, Düzce Vali yardımcılığında bulunan Alper Balcı’ya Afrine düzenlenen Zeytindalı Operasyonu hatırasına arkadaşları tarafından bombalı selam gönderildi.

Sakarya-Kocaali İlçe Kaymakamlığını yürüten Alper Balcı terörün en yoğun olduğu yıllarda Tunceli-Pülümür Kaymakamlığını yapmıştı. Terör operasyonlarında her zaman Özel Harekâtçılar ile Polis ve Jandarmaya yardımlarıyla tanınan Alper Balcı Nevşehir-Ürgüp Kaymakamıyken herkesin kaçtığı Şırnak ilinde kamu kurumlarına destekte bulunmak amacıyla gönüllü olarak geçici görevle Şırnak iline giderek bütün ilçelerinde katkıda bulunmuştu. Teröre karşı yaptığı amansız mücadele adına Afrine atılan bombalardan birisi üzerine Kocaali Kaymakamı Alper Balcı’ya selam yazılarak teröristlere karşı atıldı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş