KAVALCI’DAN SÜTLÜOĞLU’NA YEŞİLAY GÖNÜL DOSTLARI SERTİFİKASI

KAVALCI’DAN SÜTLÜOĞLU’NA YEŞİLAY GÖNÜL DOSTLARI SERTİFİKASI Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilciliğini, 04 Temmuz 2006 tarihinde bu yana yürüten, Rize Yeşilay Eski Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı ve Yeşilay Rize Temsilciliği eski gönüllüleri A. Kadir Kara ve Ali Erdinç Kavalcı, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Yeşilay Rize Eski Temsilciğine uzun yıllar vermiş..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

KAVALCI’DAN SÜTLÜOĞLU’NA YEŞİLAY GÖNÜL DOSTLARI SERTİFİKASI

Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilciliğini, 04 Temmuz 2006 tarihinde bu yana yürüten, Rize Yeşilay Eski Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı ve Yeşilay Rize Temsilciliği eski gönüllüleri A. Kadir Kara ve Ali Erdinç Kavalcı, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Yeşilay Rize Eski Temsilciğine uzun yıllar vermiş olduğu katkılarına teşekkür ederek, Yeşilay Gönül Dostları Sertifikası taktim ettiler.

Yeşilay Cemiyeti Rize Eski Temsilcisi, Yeşilay Rize Şubesi Kurucusu, Bayram Ali Kavalcı, “Yeşilay Genel Başkanlığı yönetim kurulunun almış olduğu bir kararla, ülke genelinde bu zaman kadar temsilcilik olarak hizmet veren illerimizin, bundan böyle şube olarak hizmet vermek üzere kuruluş çalışmalarını başlatmış bulunmaktadır. 2006 yılında bugüne kadar şahsım ve bir elin on parmağını geçmeyecek olan gönüllü Yeşilaycı arkadaşlarımla birlikte imkânımız ölçüsünde tüm zararlı alışkanlıklara karşı mücadele verdik. Daha önce ofis kırası şahsım tarafından karşılanan büroda hizmet verirken, Çaykur Genel Müdürümüz ve Çaykurspor Kulübü Başkanımız Sayın İmdat Sütlüoğlu’nun, Yeşilay hizmetlerini uzun yıllar Çaykurspor kulübümüzden yürütmeniz kararı ile bizlere önemli bir imkan sağlamış oldular.  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitemize bağlı bir çok fakülteden yıllardır yüzlerce öğrenci sosyal sorumluluk projesi adı altında kendilerine verilen derslerle ilgili onlarca soruyu cevaplandırmak üzere mekan olarak bir hayli insanı ağırlayacak büyüklükteki,  Çaykurspor kulübümüz müdürlüğünde misafir edildiler. Büyük bir mutlulukla Yeşilay ile ilgili ödevlerini cevaplandırarak çaykurspor kulübünden ayrıldılar. Öğrencilerimizin bu mutluluğunu bizlere yıllardır vermiş olduğu yetki ve imkânlarla, Çaykur Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu sağlamıştır. Bizlerde başta gençlerimiz olmak üzere, tüm zararlı alışkanlıklarla mücadele çalışmalarımızda bu önemli katkılarından dolayı, Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu’na daha önce hazırlayıp bugün taktim etmenin nasip olduğu, “Gönül Dostları Sertifikası” sunmanın mutluluğunu yaşamış olduk.” dedi.

Çaykur YK Başkanı ve  Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Ülkemizin kamu yararına hizmet veren önemli bir kurumlarından olan Yeşilay hizmet vermek benim insanı ve sosyal görevlerimden birisidir. Hayatımın, çocukluk, gençlik, öğrencilik ve sonrasında devam eden birçok önemli görev ve hizmetlerim boyunca hiçbir zararlı alışkanlığım olmadı. Bunun yanında zararlı alışkanlıklarla mücadele veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza, Yeşilay’da olduğu gibi daima katkı ve destek sağladım. Sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir gelecek için bugüne kadar vermiş olduğunuz gönüllü hizmetlerden dolayı bende sizleri tebrik ediyorum. Yeşilay gönül dostları sertifikanıza teşekkür ediyorum. “ dedi.

İlk yorumu siz yazın