Kasap,  Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap,  Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kasap mesajında şu ifadeleri kullandı: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlik, dünyadaki en saygın mesleklerin başında gelmektedir. Çünkü öğretmenlik, çocuklarımıza sevgi ve saygıyı aşılayan, onlara doğruyu öğreten, vatan millet aşkıyla donatan, onları geleceğe..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ
Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap,  Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kasap mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlik, dünyadaki en saygın mesleklerin başında gelmektedir. Çünkü öğretmenlik, çocuklarımıza sevgi ve saygıyı aşılayan, onlara doğruyu öğreten, vatan millet aşkıyla donatan, onları geleceğe hazırlayan ve onlara yön veren bir meslektir.
Özveri, fedakârlık, sevgi ve saygı gerektiren öğretmenlik mesleği, milletin ve devletin gelişmesinde, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında son derece önemlidir. Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz yeni nesillerimizi aklın ve bilimin rehberliğinde, hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek bilgili, donanımlı, dinamik, açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek bizim için hayati değer taşıyor.
Bu duygu ve düşünceler ile Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde başarılarının devamını dilerim.”

İlk yorumu siz yazın