Kargo Aracında Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

(CUHA) – Hakkari-Yüksekova karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında bir kargo firmasına ait araçta yapılan aramada 2 kilogram 6 gram eroin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, 20 Nisan günü Hakkari-Yüksekova karayolu üzerinde bulunan uygulama..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

(CUHA) – Hakkari-Yüksekova karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında bir kargo firmasına ait araçta yapılan aramada 2 kilogram 6 gram eroin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik olarak çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, 20 Nisan günü Hakkari-Yüksekova karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında bir kargo firmasına ait araçta yapılan aramada 2 kilogram 6 gram eroin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Konu ile ilgili adli tahkikat devam ediyor.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş