KAMU-SEN’DEN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAMU-SEN’DEN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET İSMET KÖSOĞLU RİZE-Türk Kamu Sen ve Türk Eğitimsen Rize Şubesi Başkanı Murat Köseoğlu ve yönetimi MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. MHP İl Başkanlığı seçimi sonrası yeniden güven tazeleyen İl Başkanı ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kamu-Sen ve Türk Eğitimsen Rize Şubesi yönetimi MHP de gördükleri ilgiden memnun kaldılar. İl..

Tarih : Okunma : 82 Defa Okundu... Yorum Yap

KAMU-SEN’DEN MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Türk Kamu Sen ve Türk Eğitimsen Rize Şubesi Başkanı Murat Köseoğlu ve yönetimi MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP İl Başkanlığı seçimi sonrası yeniden güven tazeleyen İl Başkanı ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kamu-Sen ve Türk Eğitimsen Rize Şubesi yönetimi MHP de gördükleri ilgiden memnun kaldılar. İl Başkanlığını ziyaretleri hakkında bir açıklamada bulunan Başkan Murat Köseoğlu’ Sabırla, tevekkülle insanın kazanamayacağı kalp, fethedemeyeceği kale yoktur, bugün MHP Rize il başkanı Sayın Ihsan Alkan beyi Türkiye Kamu sen Rize il başkanlığı yönetim kurulu üyeleri olarak ziyaret ettik İl başkanımız Ihsan Alkan beye misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum Allah yar ve yardımcısı olsun. Yeniden seçildiği İl Başkanlığı görevinde başarılar diliyorum. Rize’mizin konuşan sesi olmalarını istiyoruz.

MHP İl Başkanı İhsan Alkan’da ziyaret hakkındaki konuşmasında ’Rize Kamusen Başkan ve yönetimindeki arkadaşların ziyaretinden memnun olduk. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaları çalışmalarımıza şevk verecektir. Her sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu belirttik’ dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş