KADEM, Rize’de Kadınları Bilinçlendirerek Devletin Sağladığı Olanakları Anlatmaya devam Ediyor

KADEM, Rize’de Kadınları Bilinçlendirerek Devletin Sağladığı Olanakları Anlatmaya devam Ediyor İyi ahlaklı, topluma değer katacak gençlik yetiştirmek, Üke çapında eğitim ve öğretime katkıda bulunup iyi ahlaklı ve hoşgörülü gençlik yetiştirecek, kadın ve ailenin toplumsal rol ve statüsünü yükseltmek amacıyla 2013 yılında Başkan yardımcılığını Sümeyye Erdoğan’ın yaptığı KADEM Derneği Rize Temsilciği, kadınları bilinçlendirerek, Devletin sağladığı hakları..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

KADEM, Rize’de Kadınları Bilinçlendirerek Devletin Sağladığı Olanakları Anlatmaya devam Ediyor

İyi ahlaklı, topluma değer katacak gençlik yetiştirmek, Üke çapında eğitim ve öğretime katkıda bulunup iyi ahlaklı ve hoşgörülü gençlik yetiştirecek, kadın ve ailenin toplumsal rol ve statüsünü yükseltmek amacıyla 2013 yılında Başkan yardımcılığını Sümeyye Erdoğan’ın yaptığı KADEM Derneği Rize Temsilciği, kadınları bilinçlendirerek, Devletin sağladığı hakları ve yaptığı yardımları anlatmaya devam ediyor.

İyi ahlaklı, topluma değer katacak gençlik yetiştirmek, Ülke çapında eğitim ve öğretime katkıda bulunup iyi ahlaklı ve hoşgörülü gençlik yetiştirecek, kadın ve ailenin toplumsal rol ve statüsünü yükseltmek amacıyla 2013 yılında Yrd. Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz Başkanlığında kurulan, yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcılığını Sümeyye Erdoğan’ın yaptığı KADEM Derneği Rize Temsilisi Özgür Günay ve dernek yönetimi, Rize sahil olmak üzere Rize Tuzcuoğlu Memişağa parkında açtıkları Stantta kadınları bilinçlendirerek, Devletin sağladığı hakları ve yaptığı yardımları anlatmaya devam ediyorlar.

Rize’nin muhtelif Mahallelerinde ,sahilde,evlerde,kurslarda,yurtlarda,ve son olarak Rize Memisağa Parkında vatandaşlara devletin yaptığı yardımlardan haberiniz var mı ? diyerek kitapçık dağıtıp bilgi veriyorlar.

Kadın ve Demokrasi Derneği Rize Temsilcisi Öznur Günay “Her alanda halkımızı bilinçlendirmeye, doğru yönlendirmeye ve Devletimizin sağladığı yardımları olanakları anlatmaya devam edeceğiz. “diyerek çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Türkiye ‘nin en güçlü Kadın Sivil Toplum kuruluşu olan Kadem Rize’mizde de güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

KADEM: AİLE KURUMU GÜÇLENDİRMEK

“Kadın ve ailenin toplumsal rolünü ve statüsünü yükseltmek; aile kurumunun güçlenmesini sağlamak; kadına siyasal, sosyal, ekonomik vb. alanlara katılım bilinci aşılamak; kadın hakları ve cinsiyet eşitliği konusunda manevi değerlere saygılı toplumsal bilincin artırılması için çalışmak; kadın ve aile haklarını koruyarak demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan hakları ile temel özgürlüklere saygının gelişmesine, yaygınlaşmasına ve kökleşmesine katkıda bulunmak; kadınların gerek aile içinde, gerekse ekonomik, sosyal ve kültürel hayatta değer üreten bireyler olmalarını desteklemek onların yetenekli, girişimci ve nitelikli bireyler olmasına katkıda bulunmak yaşam boyu eğitimi teşvik etmek; milli ve manevi değerlerimize, insana ve doğaya saygılı; fikren, bedenen ve kültürel yönden sağlıklı, toplumumuza ve insanlığa değer katan, demokratik değerleri ve ilkeleri benimsemiş, özgüveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü ve başarılı bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmak; bu kapsamda ülke çapında; eğitim ve öğretim hizmetlerinin etkin ve verimli biçimde yerine getirilmesine yönelik çalışmalara katkıda bulunmak ve bu konularda maddî ve manevi her türlü desteği ve girişimi gerçekleştirmek.”

Osman KÖSEOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş