Kaçkar Devlet Hastanesi Güçleniyor

Kaçkar Devlet Hastanemizde boş bulunan idari kadrodaki yöneticilerimizin yanı sıra, atanan uzman hekimler görevlerine başladı. İlimiz Kaçkar devlet hastanesi mevcut 142 yatak kapasitesine, tıbbi cihaz ve malzeme donanımına rağmen özellikle uzman hekim eksikliği sebebiyle beklenen hizmet kalitesini yakalayamamıştır. Oysa gerek konumu gerekse de hitap ettiği yoğun nüfus sebebiyle bölge halkımıza en üst seviyede hizmet verme..

Tarih : Okunma : 134 Defa Okundu... Yorum Yap

Kaçkar Devlet Hastanemizde boş bulunan idari kadrodaki yöneticilerimizin yanı sıra, atanan uzman hekimler görevlerine başladı.

İlimiz Kaçkar devlet hastanesi mevcut 142 yatak kapasitesine, tıbbi cihaz ve malzeme donanımına rağmen özellikle uzman hekim eksikliği sebebiyle beklenen hizmet kalitesini yakalayamamıştır.

Oysa gerek konumu gerekse de hitap ettiği yoğun nüfus sebebiyle bölge halkımıza en üst seviyede hizmet verme zorunluluğu kaçınılmaz bir gereksinimdir.

Bu minvalde Bakanlığımızla yapılan yoğun görüşmeler ve durum tespiti neticesinde acil ihtiyaç duyulan birçok uzman hekimimizin atamaları hastanemize yapılmış olup, bundan sonra da elden geldiğince ihtiyaç duyulan hekim desteği sürdürülecektir.

Ayrıca hastanemizin boş bulunan başhekimlik kadrosuna uzman doktor Dr. Gürkan Altuntaş’ın, başhekim yardımcılığı kadrosuna da uzman doktor Dr. Hanife Yeniay’ın atamaları yapılmıştır.

Başhekimimiz görevine başlamış olup, başhekim yardımcımız ise 23 Kasım 2020 tarihi itibariyle görevine başlayacaktır.

Aynı zamanda son kuradan ilimize atanan genel cerrahi uzmanımız görevine başlamış olup, fizik tedavi ve kadın doğum uzmanlarımızın ise en kısa sürede başlaması beklenmektedir.

Sonuçta gerek ataması yapılan güçlü idari kadromuzun gerekse de eksikliği duyulan uzman hekimlerimizin göreve başlamış olması, bundan sonra da destek sürecinin devam edeceği hasebiyle hastanemizin daha da güçlenerek mevcut kalitesinin üzerinde bir hizmet sunacağına inancımız tamdır.

Göreve başlayan kıymetli yöneticilerimiz ve hekimlerimizin ilimize, bölge halkımıza hayır olması temenni eder, kendilerine yürekten başarılar dileriz.

İlk yorumu siz yazın