İzmir’de 23 Nisan’da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

İzmir (CUHA) –  İzmir Valiliği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan’da gerçekleştirilecek prova ve bayram töreni sırasında trafiğe kapatılacak yolları açıkladı. İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamada, şöyle denildi: “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla,  gerçekleştirilecek prova ve bayram töreni sırasında, Atatürk Caddesi’nin (1. Kordon) Cumhuriyet Meydanı ile Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi..

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

İzmir (CUHA) –  İzmir Valiliği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan’da gerçekleştirilecek prova ve bayram töreni sırasında trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.

İzmir Valiliği’nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla,  gerçekleştirilecek prova ve bayram töreni sırasında, Atatürk Caddesi’nin (1. Kordon) Cumhuriyet Meydanı ile Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi arasında kalan kısmının 09.00-16.00 saatleri arasında acil durum araçlarının geçişine izin verilecek şekilde araç trafiğine kapatılacak. Etkinlik süresince, Liman yönünden gelen araçların Dr. Mustafa Enver Bey Caddesi üzerinden Cumhuriyet Bulvarı’na geçişleri sağlanacak.”

İlk yorumu siz yazın