İTTİFAK ADAYLARINDA DURMAK YOK

Millet İttifakı’nın CHP Rize Milletvekili adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız, Rize’nin turizm merkezlerinden biri olan Çamlıhemşin’i ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Millet İttifakı adayları, yayla turizminin önemine dikkat çektiler. HABER: NECATİ DİLİ Özellikle Ayder Yaylası için hazırladıkları eylem planlarını vatandaşlarla paylaşan adaylar, doğa turizminin bölgeye katkılarına da değindiler…

Tarih : Okunma : 30 Defa Okundu... Yorum Yap

Millet İttifakı’nın CHP Rize Milletvekili adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız, Rize’nin turizm merkezlerinden biri olan Çamlıhemşin’i ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Millet İttifakı adayları, yayla turizminin önemine dikkat çektiler.

HABER: NECATİ DİLİ

Özellikle Ayder Yaylası için hazırladıkları eylem planlarını vatandaşlarla paylaşan adaylar, doğa turizminin bölgeye katkılarına da değindiler. Yayla turizminin Rize’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli bir katkı sağladığını belirten Millet İttifakı adayları, turizm sektörünün geliştirilmesi için atılacak adımlar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Doğal güzellikleriyle ünlü Çamlıhemşin’in turizm potansiyelini artırmak için çalışacaklarını söyleyen adaylar, bölgenin doğal kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir turizmin geliştirilmesi için çaba göstereceklerini ifade ettiler.

Millet İttifakı adayları, ziyaretleri sırasında bölge halkının turizm sektöründeki talep ve ihtiyaçlarını da dinleyerek, turizm sektörünün geliştirilmesi için ortak akıl ve işbirliği çağrısında bulundular. Rize’nin turizm potansiyelinin artırılması ve bölgenin kalkınması için Millet İttifakı adaylarının çalışmaları takip edilmeye değer.

İlk yorumu siz yazın