İSTANBULDAKİ İKİZDERELİLER 20 YIL ÖNCEKİ KAYMAKAMLARINI UNUTMADI

-ŞİŞLİ KAYMAKAMI İDRİS AKBIYIK’A ZİYARETİ -İSTANBULDAKİ İKİZDERELİLER 20 YIL ÖNCEKİ KAYMAKAMLARINI UNUTMADI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-1997-99 yıllarında İkizdere Kaymakamlığı yapan İdris Akbıyık’ı İkizdereliler Şişli Kaymakamlığında da ziyaret ediyor. İstanbul –Şişli Kaymakamı olan İdris Akbıyık’ı ziyaret eden İkizdere’den eski dostları ziyarette yaptıkları konuşmada’ İkizdere insanı vefalıdır. Aradan 20 yıl geçti bizler Kaymakamımızı halen unutmadık. Bunun sebebi yapılan..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

-ŞİŞLİ KAYMAKAMI İDRİS AKBIYIK’A ZİYARETİ

-İSTANBULDAKİ İKİZDERELİLER 20 YIL ÖNCEKİ KAYMAKAMLARINI UNUTMADI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-1997-99 yıllarında İkizdere Kaymakamlığı yapan İdris Akbıyık’ı İkizdereliler Şişli Kaymakamlığında da ziyaret ediyor.

İstanbul –Şişli Kaymakamı olan İdris Akbıyık’ı ziyaret eden İkizdere’den eski dostları ziyarette yaptıkları konuşmada’ İkizdere insanı vefalıdır. Aradan 20 yıl geçti bizler Kaymakamımızı halen unutmadık. Bunun sebebi yapılan hizmetler ve insanımıza gösterilen insancıl yaklaşımlardır. Bizler İkizdere’de İdris beyden güzel çalışmalar gördük. İdris Bey İkizdere Kaymakamı iken Gölyayla köyümüzün yoluna asfalt yapıldı. Bizlerde İstanbul’da iş yapıyoruz Şişli Kaymakamımızı ziyaret ederek sohbette bulunduk’dediler. Kaymakam İdris Akbıyık ise kısa açıklamasında’İkizderede görev yaparken güzel dostlular edindim. Bu dostluklar arasında o zamanki Gölyayla Derneği ekibi de vardı. O zamanın Başkanı Ahmet Yazgan beye teşekkür ediyorum. Bizler her zaman halkımızın yanında ve emrinde olduk. İkizderelilerden memnunum’dedi.

Şişli Kaymakamı İdris Akbıyık’ı ziyarette Hudutlar ve Sahiller Genel Müdürü İkizdereli Sn. Dr. Osman Kan, Şişli Etfal Hastanesi eski Başhekimi Prof.Dr. Yüksel Altıntaş ve Gölyayla Derneği Yönetimi ziyaret etti.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş