İmzalar atıldı…Korkmaz Rizespor’da

Medipol Başakşehir yenilgisi sonrası Ç.Rizespor yönetimi ile karşılıklı anlaşarak istifa eden Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük görevinde Süper ligde son olarak Alanyaspor’u çalıştıran Bülent Korkmaz getirildi.   Çaykur Rizespor’un İstanbul Ofisinde yapılan imza töreninde Başkan Yardımcı ve aynı zamanda Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu “Değerli Rizesporlular,önümüzdeki 1,5 yıl için Sayın Bülent Korkmaz ile anlaşmış bulunmaktayız.İnşallah kalan..

Tarih : Okunma : 41 Defa Okundu... Yorum Yap

Medipol Başakşehir yenilgisi sonrası Ç.Rizespor yönetimi ile karşılıklı anlaşarak istifa eden Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük görevinde Süper ligde son olarak Alanyaspor’u çalıştıran Bülent Korkmaz getirildi.

 

Çaykur Rizespor’un İstanbul Ofisinde yapılan imza töreninde Başkan Yardımcı ve aynı zamanda Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu “Değerli Rizesporlular,önümüzdeki 1,5 yıl için Sayın Bülent Korkmaz ile anlaşmış bulunmaktayız.İnşallah kalan 12 haftada bizimle beraber mücadele edecek.Umarım her iki taraf içinde hayırlı bir anlaşma olur.Bizlerde kendisine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.Çaykur Rizespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Bülent Korkmaz ise “Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Ben ve ekibim elimizden gelen bütün mücadeleyi, hem saha dışında hem saha içinde göstereceğiz. Bu zor durumda, zor süreçte, inşallah sezon sonu gülerek, mutlu olarak, zaferler yaşayarak kutlarız” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş