İMDAT BATUMOĞLU ARDEŞENSPOR TEK. DİREKTÖR ( NOSTALJİ )

İMDAT BATUMOĞLU ARDEŞENSPOR TEK. DİREKTÖR Futbola Ardeşen sporda başlayan İmdat Hoca Bugün hala Ardeşen sporda hocalık yapmaktadır   08.02.1953 Ardeşen’de doğdum. Evli iki çocuk babasıyım.Biri kız biri erkek Futbola Ardeşen sporda başladım İki yıl oynadıktan sonra İstanbul Emirgan Sarıyer’e transfer oldum. diyen İmdat BATUMOĞLU : Öğrenim ve futbol yaşantımı bir müddet sürdürdükten sonra bir kamu..

Tarih : Okunma : 466 Defa Okundu... Yorum Yap

İMDAT BATUMOĞLU ARDEŞENSPOR TEK. DİREKTÖR

Futbola Ardeşen sporda başlayan İmdat Hoca Bugün hala Ardeşen sporda hocalık yapmaktadır

 

08.02.1953 Ardeşen’de doğdum. Evli iki çocuk babasıyım.Biri kız biri erkek Futbola Ardeşen sporda başladım İki yıl oynadıktan sonra İstanbul Emirgan Sarıyer’e transfer oldum. diyen İmdat BATUMOĞLU : Öğrenim ve futbol yaşantımı bir müddet sürdürdükten sonra bir kamu kuruluşta görevim nedeniyle tekrar Ardeşen’e döndüm. Ardeşen sporda iki yıl oynadıktan sonra alt yapıda görev yapmaya başladım. Bu görevim içinde bir çok futbolcuyu Türk futboluna kazanılmasında ön ayak oldum. Bunların içinde sadece günümüzde Fahri TATAN, Murat HACIOĞLU gibi ünlüleri bunlardan bir kaçı.

Futbolda hep mevki olarak santraför olarak görev yaptım. Yıllardır bu görevi sürdürürken en büyük amacım gençlerimizin spor yapmalarına ön ayak olmak, onları tabii ki iyi bir insan, iyi bir sporcu olmalarını sağlamak, gençlerimize olabildiğimiz kadar yardımcı olmaktır dedi

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş