İlk yarının galibi Çaykur Rizespor olurken ikinci yarının galibi Gençler birliği oldu.

İlk yarının galibi Çaykur Rizespor olurken ikinci yarının galibi Gençler birliği GÖZLEM- NECATİ DİLİ Çaykur Rizespor Süper ligin 16. Haftasında sahasında Gençlerbirliği’ni konuk etti. 4-2-3-1sistemiyle oyuna başladı Atmacalar oynadığı 16. Haftada 14. Maçta beş galibiyeti. Dört beraberliği ve beş mağlubiyeti bulunmaktaydı. Bir maçı da bay geçmişti Karşılaşmada Çaykur Rizespor Hızlı ataklarla oyuna başladı hayli çekişmeli..

Tarih : Okunma : 60 Defa Okundu... Yorum Yap

İlk yarının galibi Çaykur Rizespor olurken ikinci yarının galibi Gençler birliği

GÖZLEM- NECATİ DİLİ

Çaykur Rizespor Süper ligin 16. Haftasında sahasında Gençlerbirliği’ni konuk etti. 4-2-3-1sistemiyle oyuna başladı Atmacalar oynadığı 16. Haftada 14. Maçta beş galibiyeti. Dört beraberliği ve beş mağlubiyeti bulunmaktaydı. Bir maçı da bay geçmişti Karşılaşmada Çaykur Rizespor Hızlı ataklarla oyuna başladı hayli çekişmeli gecen mücadelede Atmacalar beklediği golünü Skoda’yla buldu Morazyukun şahane asistiyle. Dakikalar 8. Gösteriyordu.

Müsabakanın ilk yarısı futbol adına mükemmeldi bol ataklarla gecen 45 dakika izledik desek yerindedir diye düşündüm.

İlk yarının galibi Çaykur Rizespor olurken ikinci yarının galibi Gençlerbirliği

Nefes kesen bir ikinci yarı da izleme şansını yakaladık. Dakikalar 64 gösterdiğinde gelişen Gençlerbirliği atağında Soner takımı adına beraberliği yakalayan isim oldu. Hızlı ve tempolu bir mücadele içerisinde Gençlerbirliği atağında önce Kaleci Gökhan sonra defans gole izin vermedi.

Çaykur Rizespor baskılı oynasa da ikinci golünü yakalayamadı. Müsabaka sonunda her iki takımda birer puan alarak yollarına devam etti. Atmacalar puanını 20 yaparken Gençlerbirliğiler puanını 16 çıkarttı. Böylece Atmacalar on beş maçta beş galibiyet beş mağlubiyet ve bu maçla beş beraberlik almış oldu.

İlk yorumu siz yazın