İLK ÇAĞLARDAN GÜNÜMÜZE RİZE VE TEŞEKKÜRLER

İLK ÇAĞLARDAN GÜNÜMÜZE RİZE VE TEŞEKKÜRLERÇeyrek asırdan fazla bir zamandır Rize Tarihi üzerine kafa yoruyor, ortaya bir şeylerde koymaya çalışıyorum. Bu alanda yapılan güzellikleri büyük bir heyecanla takip ediyorum. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından Rize ilinin ilk çağdan günümüze kadarki tarihi, coğrafyası ve idari yapısı ile sosyal, kültürel ve ekonomik hayatını ana kaynaklardan hareketle ortaya..

Tarih : Okunma : 45 Defa Okundu... Yorum Yap

İLK ÇAĞLARDAN GÜNÜMÜZE RİZE VE TEŞEKKÜRLER
Çeyrek asırdan fazla bir zamandır Rize Tarihi üzerine kafa yoruyor, ortaya bir şeylerde koymaya çalışıyorum. Bu alanda yapılan güzellikleri büyük bir heyecanla takip ediyorum. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından Rize ilinin ilk çağdan günümüze kadarki tarihi, coğrafyası ve idari yapısı ile sosyal, kültürel ve ekonomik hayatını ana kaynaklardan hareketle ortaya koyan ve tamamı beş cilt olacak olan “İlk Çağ’dan Günümüze Rize” projemizin üçüncü kitabı Başlangıçtan 19. Yüzyıla Rize Tarihi yayınlandı.

Başta Rektör Prof. Dr. Hüseyin Hüseyin Karaman’a Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zehra Aslan’a, Kitabın Editörleri Eyüp Kul, Burak Gani Erol ve Ali Güveloğlu’na her şeyden önce bir Rizeli olarak emeği geçen herkese teşekkürler.

Ayrıca kitabı bana ulaştıran, kitap sevgimi heyecanımı bilen her zaman destek olan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci İşleri Müdürü Amca Kızı Mahmure Kar’a teşekkürler

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş