-İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2 PERSONELİ KAYMAKAM TARAFINDAN BAŞARI BELGESİYLE UĞURLANDI

-İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2 PERSONELİ KAYMAKAM TARAFINDAN BAŞARI BELGESİYLE UĞURLANDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçemiz Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Mehmet Gümüş ve Veteriner Sağlık Teknisyeni Bulut Karakaya yeni görev yerlerine atandı. Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan tayini çıkan İlçemiz Tarım Ve Orman Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Mehmet Gümüş ve Veteriner Sağlık Teknisyeni Bulut Karakaya’ya ilçemizdeki..

Tarih : Okunma : 28 Defa Okundu... Yorum Yap

-İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2 PERSONELİ KAYMAKAM TARAFINDAN BAŞARI BELGESİYLE UĞURLANDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçemiz Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Mehmet Gümüş ve Veteriner Sağlık Teknisyeni Bulut Karakaya yeni görev yerlerine atandı.

Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan tayini çıkan İlçemiz Tarım Ve Orman Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Mehmet Gümüş ve Veteriner Sağlık Teknisyeni Bulut Karakaya’ya ilçemizdeki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Kaymakam Tarık Buğra SEYHAN İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline makamında “Başarı Belgesi” takdim etti. İlçe Tarım Müdürlüğünde çalışan Ziraat Mühendisi Mehmet Gümüş Kırklareli-Babaeski İlçe Tarım Müdürlüğüne yine Mühendis olarak, Bulut Karakaya’da Isparta-Eğridir İlçe tarım Müdürlüğüne Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak tayin oldu.

İkizdere İlçe Tarım ve Orman İşletmesi Müdürü Kutluk ’da’ İlçe müdürlüğümüzde büyük bir özveri ile zaman ve mekân gözetmeksizin çalışan değerli personel arkadaşlarıma yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin inşallah’dedi

İlk yorumu siz yazın