-İLÇE NÜFUS MÜDÜRÜNÜN ŞİİR VE DESTANLARI ÜNİVERSİTEDE

-ÇAYELİLİ HALK ŞAİRİ ÂDEM İMDAT KESİCİ’NİN YAZDIĞI 17 ŞİİR VE DESTAN ÜNİVERSİTEDE BİTİRME TEZİ OLDU İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Nüfus Müdürü ve Halk Şairi Adem İmdat Kesici’nin hayatı ve şiirleri Üniversite öğrencisinin bitirme tezi olarak kabul edildi. RTEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencisi Çayelili Sefacan Doğru’nun bitirme tezi olarak hazırladığı Çayelili..

Tarih : Okunma : 31 Defa Okundu... Yorum Yap

-ÇAYELİLİ HALK ŞAİRİ ÂDEM İMDAT KESİCİ’NİN YAZDIĞI 17 ŞİİR VE DESTAN ÜNİVERSİTEDE BİTİRME TEZİ OLDU

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Nüfus Müdürü ve Halk Şairi Adem İmdat Kesici’nin hayatı ve şiirleri Üniversite öğrencisinin bitirme tezi olarak kabul edildi.

RTEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencisi Çayelili Sefacan Doğru’nun bitirme tezi olarak hazırladığı Çayelili ‘’Halk Şairi Âdem İmdat Kesici’nin Hayatı, Sanatı, Eserleri ve Şiirlerindeki Halk Kültürü unsurları’ çalışması Üniversite tarafından kabul edildi. İkizdere İlçe Nüfus Müdürü olan Halk Şairi Âdem İmdat Kesicinin yayınlanmış kitabı var.

Halk Şairi Âdem İmdat Kesici 8 kitabı yayınlandı

İkizdere Nüfus Müdürü ve Halk Şairi Âdem İmdat Kesici 1987 yılında Çayeli Müftülüğünde göreve başlamış. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimlerden ön lisan 1995 de, AÜ İktisat Fakültesinden Maliye ön lisans 1998 de, İktisadi ve İdari Bilimler İlahiyat ön lisans 2002 de, AÜ İşletme Fakültesinden 2008 yılında mezun oldu.1997-99 yıllarında Çayeli İHL. de öğretmenlik yaptı.

2004 yılında Çayeli Nüfus Müdürlüğüne Veri hazırlama ve Kontrol işletmeni olarak atandı. Bugüne kadar Dördüncü Cemre(şiir),Mapavriden Çayeli’ne araştırma ve derleme, Çayeli’nde yaşanmış hikayeler, İlham gelince(şiir),Mapavriden Çayeli’ne tarih kültürel araştırma, Yüreğim Çiselendi(şiir)Tarihi Olaylar ve Halk Edebiyatında Çayeli, Çayeli’nin Seferberlik Şehitleri ve İstiklal Kahramanları isimli 8 kitabı yayınlanmıştır.2008 de Mesam’a üyeliği kabul edildi.235 eseri kayıt altına alındı.43 eseri bestelendi.6 eseri dizilerde yayınlandı.7 eserine klip çekildi. Gazi Üniversitesi tarafından 2011 yılında Halk Şairi Belgesi verildi. Araştırmacı Şairi Âdem İmdat Kesici evli ve 3 çocuk babası.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş