İLÇE BAŞKANI BURAK AK, HIZ KESMEDEN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYO

LÇE BAŞKANI BURAK AK, HIZ KESMEDEN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı 7.Olağan Kongre sonrası göreve gelen İlçe Başkanı Burak Ak ve yönetim kurulu üyeleri Merkeze bağlı 60 Köy 46 Mahalle içinde her hafta Pandemi koşullarını dikkate alarak bir dizi programlar gerçekleştiriyor. Yapılan programlarda hem teşkilatları diri tutmak hem de vatandaşlarla bir..

Tarih : Okunma : 45 Defa Okundu... Yorum Yap

LÇE BAŞKANI BURAK AK, HIZ KESMEDEN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı 7.Olağan Kongre sonrası göreve gelen İlçe Başkanı Burak Ak ve yönetim kurulu üyeleri Merkeze bağlı 60 Köy 46 Mahalle içinde her hafta Pandemi koşullarını dikkate alarak bir dizi programlar gerçekleştiriyor.

Yapılan programlarda hem teşkilatları diri tutmak hem de vatandaşlarla bir araya gelip, istişareler yapılarak gerekli düzenlemeler gerçekleştiriliyor.

İlçe Başkanı Burak Ak “Hamdolsun çok güzel uyumlu, genç ve dinamik bir ekibe sahibiz, bu ekiple inşallah Rize’mizde çalınmadık kapı dokunulmadık gönül bırakmayacağız. Bizim amacımız ekip olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yük olarak değil, ondan yük alarak ilerlemek inşallah. Göreve geldiğimiz günden bu yana gerek köylerimizde gerekse mahallelerimizde yapmış olduğumuz programlarla teşkilatlarımızı yerinde ziyaret ettik, esnaflarımızla,vatandaşlarımızla hem hal olduk. Teşkilatlarımızı hep diri tutacak gerekli çalışmaları gerçekleştirdik. Hamdolsun bizim teşkilatlarımız hiçbir zaman rehavete düşmeyen sürekli dinamik bir yapıya sahip. Bugün bizim yapmış olduğumuz bu çalışmalar yarın geleceğimizi şekillendirecek o yüzden daha müreffeh yarınlara ulaşmak için üzerimizdeki sorumluluğun her zaman bilincindeyiz. Bu bilinçle Pandemi koşullarının hassasiyeti içerisinde programlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Bize tevdi edilen bu görevi en iyi ve en verimli şekilde yerine getirmek için Allah’ın izni ve nusretiyle çalışmalarımızı 2023 hedeflerimize odaklı ilk günkü aşkla sürdürmekteyiz. Bizim işimiz gönül işi halka hizmet Hakk’a hizmettir düsturuyla hareket etmekteyiz “dedi.

İlk yorumu siz yazın