İL BAŞKANI EYÜP DEMİR’’MUHTARLIK MAKAMI İRADENİN TEMEL TAŞIDIR’’

DOĞRU PARTİ RİZE İL BAŞKANLIĞINDAN RİZE MUHTARLAR FEDERASYONUNA ZİYARET İL BAŞKANI EYÜP DEMİR’’MUHTARLIK MAKAMI İRADENİN TEMEL TAŞIDIR’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Muhtarlar Federasyonunu Başkanlığına seçilen Ballıköy Muhtarı Remzi Güzel ve yönetim kurulu üyelerini DOĞRU Parti İl Başkanı ve ekibi ziyaret ederek tebrik etti. Rize Muhtarlar Federasyonunu ziyarette DOĞRU Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir yaptığı açıklamada..

Tarih : Okunma : 21 Defa Okundu... Yorum Yap

DOĞRU PARTİ RİZE İL BAŞKANLIĞINDAN RİZE MUHTARLAR FEDERASYONUNA ZİYARET

İL BAŞKANI EYÜP DEMİR’’MUHTARLIK MAKAMI İRADENİN TEMEL TAŞIDIR’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Muhtarlar Federasyonunu Başkanlığına seçilen Ballıköy Muhtarı Remzi Güzel ve yönetim kurulu üyelerini DOĞRU Parti İl Başkanı ve ekibi ziyaret ederek tebrik etti.

Rize Muhtarlar Federasyonunu ziyarette DOĞRU Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi’’ Federasyon Başkanı kardeşim Remzi Güzel ile uzun ve çok derin mazisi olan güzel bir dostluğumuz var. İlk kez seçildiği görevinde kendisi ve yönetim kadrosuna başarılar diliyorum, muhtarlık makamı gerçek milli iradenin ilk temel taşıdır. Köyünde ve mahallesinde devleti temsil eder. Bizler muhtarlarımıza devlet adamı gözüyle bakan bir siyasi partinin temsilcisiyiz. Başkaları gibi muhtarlarımıza moral kaynağı olarak bakmıyoruz, iktidarımız onların da iktidarı olacaktır’’ dedi.

Muhtarlar Federasyonu Başkanı Remzi Güzel ziyaret sırasında yaptığı konuşmada’’ başkanımızın ziyaretinden memnunluk duydum. Bizlerde parti çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ dedi. Ziyaret sonrasında İl Başkanı Eyüp Demir Muhtarlar Federasyonunu ziyaret anısına başkan Remzi Güzel’ e üzerinde Atatürk figürü bulunan bir plaket takdim etti

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş