İKİZDEREDE SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

İKİZDEREDE SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçede Sokak hayvanlarına yem bırakılıyor. İkizdere İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri sokaklarda başıboş dolaşan köpeklerin ihtiyacı için yem bırakıyor. İlçede soğuk havalarda sokak hayvanlarının aç kalmaması için Kaymakam ve Belediye Başkanının desteği ile hayırsever Kemal Tavukçu’nun gönderdiği yemler sahipsiz köpeklerin bulunduğu alanlara yem bırakılıyor. İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin bu çalışması..

Tarih : Okunma : 73 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDEREDE SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçede Sokak hayvanlarına yem bırakılıyor. İkizdere İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri sokaklarda başıboş dolaşan köpeklerin ihtiyacı için yem bırakıyor.

İlçede soğuk havalarda sokak hayvanlarının aç kalmaması için Kaymakam ve Belediye Başkanının desteği ile hayırsever Kemal Tavukçu’nun gönderdiği yemler sahipsiz köpeklerin bulunduğu alanlara yem bırakılıyor. İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin bu çalışması memnunlukla karşılandı. Vatandaşlarında yem katkısında bulunduğunu söyleyen yetkililer’ bu kez Kaymakamımız Hacı Kemal Meral, Belediye Başkanımız Hakan Karagöz ve Kemal Tavukçu’nun destekleriyle sokakta bulunan hayvanlarımızı yemledik. Hava soğuk, yiyecek bulma konusunda zorluk çeken sahipsiz köpekler aç kalmaktan kurtuldu. Destek ve yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz’ dediler.

İlk yorumu siz yazın