İKİZDEREDE POLİSİN EMNİYETİ UNUTULDU

İKİZDEREDE POLİSİN EMNİYETİ UNUTULDU EMNİYET AMİRLİĞİ HASARLI BİNADA HİZMET VERİYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçe Emniyet Amirliğinin bulunduğu bina hakkında hasarlı raporu tutulmasına rağmen bina bugüne kadar boşaltılmadı. Yeni bina yapılacak denildi henüz bir çalışma olmadı. 7 katlı olan Polis Lojmanları ve Emniyet Amirliğini barındıran bina 1990 lı yıllarda İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından yapılmıştı. 2000 yılında..

Tarih : Okunma : 40 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDEREDE POLİSİN EMNİYETİ UNUTULDU

EMNİYET AMİRLİĞİ HASARLI BİNADA HİZMET VERİYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçe Emniyet Amirliğinin bulunduğu bina hakkında hasarlı raporu tutulmasına rağmen bina bugüne kadar boşaltılmadı. Yeni bina yapılacak denildi henüz bir çalışma olmadı.

7 katlı olan Polis Lojmanları ve Emniyet Amirliğini barındıran bina 1990 lı yıllarda İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından yapılmıştı. 2000 yılında Polis teşkilatının ilçeye gelmesiyle Emniyet Müdürlüğüne satılmıştı. Polis Lojmanı ve İdari bina olarak kullanılan binada Özel harekâtçılarında bir birimi var. Binada % 40 dan fazla hasarlıdır raporu konulmasına rağmen yeni bina yapılacak sözü havada kaldı. Aylar önce hazırlanarak yeni bina yapılacağı sözü verilmesine rağmen bugüne kadar henüz bir çalışmanın olmaması ilçede vatandaşları da tedirgin ediyor. İlçe girişinde tespit edilen arsada bina yapımının ne zaman başlanacağı merakla bekleniyor

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş