İKİZDEREDE KAR YAĞIŞI

-İKİZDEREDE KAR YAĞIŞI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Mart ayında yağan kar ilçenin yüksek kesimlerinde ulaşımda aksamalara sebep olurken İlçe Özel İdare ve Karayolları ekipleri kar mücadelesi aralıksız devam ediyor. Rize-Erzurum karayolunu ulaşıma açık tutmak için Karayolları ekiplerinin kar ile mücadele çalışması Sivrikaya-Dereköy arasında devam ediyor. İlçe ile Ovit Tüneli girişinde 25 cm kalınlığına ulaşan kar ile mücadelede..

Tarih : Okunma : 64 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDEREDE KAR YAĞIŞI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Mart ayında yağan kar ilçenin yüksek kesimlerinde ulaşımda aksamalara sebep olurken İlçe Özel İdare ve Karayolları ekipleri kar mücadelesi aralıksız devam ediyor.

Rize-Erzurum karayolunu ulaşıma açık tutmak için Karayolları ekiplerinin kar ile mücadele çalışması Sivrikaya-Dereköy arasında devam ediyor. İlçe ile Ovit Tüneli girişinde 25 cm kalınlığına ulaşan kar ile mücadelede yola çıkacak araçlarda zincir ve çekme halatı ile kar lastiği bulundurulması özellikle istendi. Köy yollarında da İlçe Özel İdare ekiplerinin yol açma çalışmaları devam ediyor.

Kar yağışının devam ettiği sabah saatlerinde büyük araçların zincirsiz Erzurum’a geçişlerine İlçe Jandarma ekipleri tarafından bir süre izin verilmedi.

İlk yorumu siz yazın