İKİZDEREDE AYI MUHTARIN EVİNE GİRDİ

-İKİZDEREDE AYI MUHTARIN EVİNE GİRDİ -BAYIRKÖY’DE EVE GİREN AYI VEYA AYILAR ETRAFI DAĞITTI. MADDİ HASARIN YANINDA ARI KOVANLARINA ZARAR VERDİ. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçenin Bayır köy Köyünde Muhtarın evine pencereyi kırarak giren Ayı veya ayılar evi dağıtırken kovanlara da zarar verdi. Bayırköy Muhtarı Sefer Ekşi köydeki evine pencereyi kırarak giren ayı veya ayıların çok zarar verdiğini..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDEREDE AYI MUHTARIN EVİNE GİRDİ

-BAYIRKÖY’DE EVE GİREN AYI VEYA AYILAR ETRAFI DAĞITTI. MADDİ HASARIN YANINDA ARI KOVANLARINA ZARAR VERDİ.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçenin Bayır köy Köyünde Muhtarın evine pencereyi kırarak giren Ayı veya ayılar evi dağıtırken kovanlara da zarar verdi.

Bayırköy Muhtarı Sefer Ekşi köydeki evine pencereyi kırarak giren ayı veya ayıların çok zarar verdiğini söyleyerek ’benim zararımı kim karşılayacak ’dedi. Ayıların bu baharda İlçede çok zarar verdiğini söyleyen Muhtar Sefer Ekşi ’bunlar çok mu arttı bilmiyorum. Ayrıca Ayı öldürmek yasak. Devlet te zaten Ayıları koruyor. Benim zararımın karşılanmasını istiyorum. Ben ilçedeki evimde olduğum geçen hafta Bayır köydeki evime pencereyi kırarak giren ayı veya ayılar çok zarar verdi.5 Tane arılı kovanımı parçaladı. Evde ne varsa karıştırdılar. Bal petekli çerçevelerimi ayılar yedi. Maddi bakımdan zor durumdayım. Ayı koruyan Ankara benim zararımı karşılamalı’ dedi.

Boz Ayı öldürmenin para cezası 18.315 TL olarak tahsil ediliyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş