İKİZDEREDE 7-9 ŞUBAT’TA DAĞCILIK HAKEM YETİŞTİRME KURSU VAR

İKİZDEREDE 7-9 ŞUBAT’TA DAĞCILIK HAKEM YETİŞTİRME KURSU VAR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Belediye Başkanı Hakan Karagöz sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada İkizdere ilçesinde Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Dağ Kayağı Hakem yetiştirme kursu açılacağını açıkladı. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Doğa sporlarında ilçemizin gelişmesi ve bu tür sporlara teknik altyapı oluşturması açısından bu organizasyon çok önemli. Bir sevdamız..

Tarih : Okunma : 34 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDEREDE 7-9 ŞUBAT’TA DAĞCILIK HAKEM YETİŞTİRME KURSU VAR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Belediye Başkanı Hakan Karagöz sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada İkizdere ilçesinde Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Dağ Kayağı Hakem yetiştirme kursu açılacağını açıkladı.

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Doğa sporlarında ilçemizin gelişmesi ve bu tür sporlara teknik altyapı oluşturması açısından bu organizasyon çok önemli. Bir sevdamız var ve bu hedefimiz doğrultusunda var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız. Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Dağ Kayağı Aday Hakem Yetiştirme Kursu Rize’nin İkizdere ilçesinde düzenlenecektir. Görevli ve Katılımcı listesi aşağıda verilmiştir.

Görevli ve Katılımcı Listesi

Kurs Adı: Dağ Kayağı Aday Hakem Yetiştirme Kursu-Rize, İkizdere

Kurs Tarihi: 07-09 Şubat 2022 (3 Gün)

Kurs Yeri: İkizdere Öğretmenevi, Rize İkizdere

Kurs Başlama Tarihi: 07 Şubat 2022– 10:00

İletişim: Vehbi Aytekin Sanalan

Faaliyete katılacak olan tüm sporcuların HES Kodu alması gerekmektedir. Eğitimin ilk günü kayıt esnasında HES Kodu kontrolü yapılacaktır. HES Kodu olmayan kişiler eğitime kabul edilmez. Covid-19 salgını nedeni ile yeni normalleşmeler kapsamında yapılacak olan eğitim kampımızda tüm sporcularımızın gerekli kişisel önlemleri almaları gerekmektedir.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş