İKİZDERE VE ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANLARI RİZELİ ISPARTA EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

İKİZDERE VE ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANLARI RİZELİ ISPARTA EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ İSMET KÖSOĞLU Rize’den Antalya’ya toplantıya giden MHP li Rize’nin Çayeli ve İkizdere Belediye Başkanları Rizeli Emniyet Müdürü Isparta’da makamında ziyaret etti. MHP’li Belediye Başkanlarının Antalya’da düzenlenen toplantıya giderken Isparta’ya uğrayan İkizdere ve Çayeli Belediye Başkanları Hakan Karagöz ile İsmail Hakkı Çiftçi Rize İkizdereli Emniyet..

Tarih : Okunma : 74 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE VE ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANLARI RİZELİ ISPARTA EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

Rize’den Antalya’ya toplantıya giden MHP li Rize’nin Çayeli ve İkizdere Belediye Başkanları Rizeli Emniyet Müdürü Isparta’da makamında ziyaret etti.

MHP’li Belediye Başkanlarının Antalya’da düzenlenen toplantıya giderken Isparta’ya uğrayan İkizdere ve Çayeli Belediye Başkanları Hakan Karagöz ile İsmail Hakkı Çiftçi Rize İkizdereli Emniyet Müdürü Metin Turanlı’nın misafiri oldular. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ziyaret hakkında yaptığı açıklamada’’ Göreve geldiğimizde sözümüzdü Nerede bir hemşerimiz varsa gidip bulup tanışacağız. İkizdere ilçemizin dışarda Akademik hayatta, bürokraside ve iş dünyasında büyük bir insan potansiyeli var. Isparta İl Emniyet Müdürü İkizdere’den bizden birisi. Antalya seyahatimiz esnasında Isparta’ya uğrayıp hemşerimiz İkizdere Demirkapı’dan değerli Müdürümüzü Çayeli Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Çiftçi ile makamında ziyaret ettik. Samimi ağırlaması ve içten muhabbeti için değerli Isparta İl Emniyet Müdürümüze teşekkür ederim ve görevinde başarılar diliyorum’ dedi

İlk yorumu siz yazın