İKİZDERE MÜFTÜLÜĞÜNE ATANAN HİKMET BEKTAŞ GÖREVE BAŞLADI.

İKİZDERE MÜFTÜLÜĞÜNE ATANAN HİKMET BEKTAŞ GÖREVE BAŞLADI. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Müftüsü iken Şubat ayında Konya-Ereğli İlçe Müftülüğüne atanan Celal Malkoç’un yerine atama yapıldı. İkizdere Müftülüğü görevine atanan Müftü Hikmet Bektaş ilçeye gelerek görevine başladı. Bölgeye yabancı olmadığını söyleyen Müftü Hikmet Bektaş’bizim görevimiz halkımıza insanımıza dini bilgiler vermek. Bunun çabası içinde olacağız. İkizdere küçük ama güzel..

Tarih : Okunma : 34 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE MÜFTÜLÜĞÜNE ATANAN HİKMET BEKTAŞ GÖREVE BAŞLADI.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Müftüsü iken Şubat ayında Konya-Ereğli İlçe Müftülüğüne atanan Celal Malkoç’un yerine atama yapıldı.

İkizdere Müftülüğü görevine atanan Müftü Hikmet Bektaş ilçeye gelerek görevine başladı. Bölgeye yabancı olmadığını söyleyen Müftü Hikmet Bektaş’bizim görevimiz halkımıza insanımıza dini bilgiler vermek. Bunun çabası içinde olacağız. İkizdere küçük ama güzel bir ilçe. İlk kez ilçe Müftülüğüne atandım’ dedi.

Müftü Hikmet Bektaş, 1977 yılında Trabzon’un Şalpazarı İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Sinlice Köyü Fındıklı çukur İlkokulu’nda tamamladı. 1986-1988 yılları arasında Şalpazarı Sütpınar Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamladı. 1994’te Samsun İmam Hatip Lisesi’ni, 2000 yılında ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. 2001-2003 yılları arasında Giresun’un Çamoluk İlçesinde İmam-Hatiplik göreviyle memuriyet hayatına başladı. 2003-2006 yıllarında Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezini 3. dönem ikincisi olarak bitirdi. Yaklaşık iki yıl Trabzon’un Düzköy İlçesinde Vaizlik, üç yıl da Akçaabat’ta Uzman Vaizlik görevlerinde bulundu.2007-2012 yılları arasında beş yıl süreyle Hollanda’da Din Görevlisi olarak bulundu.

2017 yılında yapılan Müftülük sınavını kazanarak tercihle Rize’nin İkizdere İlçesine, İlçe Müftüsü olarak atandı. Evli ve dört çocuk babası olan Müftümüz, Arapça ve İngilizce bilmektedir.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş