İKİZDERE MÜFTÜLÜĞÜ ÇALIŞANI HÜSEYİN ÇIRAKLI’YA KAYMAKAMDAN BAŞARI BELGESİ

-33 YILLIK HİZMET SONA ERDİ -İKİZDERE MÜFTÜLÜĞÜ ÇALIŞANI HÜSEYİN ÇIRAKLI’YA KAYMAKAMDAN BAŞARI BELGESİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Müftülüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak 33 yıl görev yapan Hüseyin ÇIRAKLI emekliye ayrıldı. 33 yıllık memuriyet hayatının 29 yılında İkizdere Müftülüğünde çalışan Hüseyin ÇIRAKLI İkizdere’de en uzun süre görev yapan İkizdereli olmayan memur olduğunu söyledi. Müftülük çalışanı..

Tarih : Okunma : 36 Defa Okundu... Yorum Yap

-33 YILLIK HİZMET SONA ERDİ

-İKİZDERE MÜFTÜLÜĞÜ ÇALIŞANI HÜSEYİN ÇIRAKLI’YA KAYMAKAMDAN BAŞARI BELGESİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Müftülüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak 33 yıl görev yapan Hüseyin ÇIRAKLI emekliye ayrıldı.

33 yıllık memuriyet hayatının 29 yılında İkizdere Müftülüğünde çalışan Hüseyin ÇIRAKLI İkizdere’de en uzun süre görev yapan İkizdereli olmayan memur olduğunu söyledi. Müftülük çalışanı Hüseyin Çıraklı ’ya emekli olması dolayısıyla Kaymakam Tarık Buğra Seyhan tarafından Başarı Belgesi verildi. Kaymakamlık makamında Hüseyin Çıraklı ‘ya başarı belgesini verirken bir konuşma yapan Kaymakam Seyhan ’emeklilik hayatında başarı ve sağlık diliyorum. İkizdere’de 29 yıl hizmet yapmak kolay değil. Kendilerine İlçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum ’dedi.

Ordu Ünyeli olan Hüseyin Çıraklı 33 yıllık memuriyet hayatının 29 yılını İkizdere Müftülüğünde geçirdi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş