-İKİZDERE KIŞ TURİZMİNDE KABUĞUNU KIRDI

-7.ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ 24-25 ŞUBAT’TA -İKİZDERE KIŞ TURİZMİNDE KABUĞUNU KIRDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kış turizmi kapsamında önemli adımların atıldığı İkizdere ilçesinde 24-25 Şubat tarihlerinde 7.Çağrankaya kar yürüyüşü yapılacak. Kış turizminin tanıtımında önemli bir etkinlik olan İkizdere Çağrankaya Kar Yürüyüşü 24-25 Şubat günlerinde yapılacak.20 km.lik bir güzergâhın büyük çoğunluğunun yaya olarak kar üstünde yürüyerek devam edeceğini söyleyen..

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

-7.ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ 24-25 ŞUBAT’TA

-İKİZDERE KIŞ TURİZMİNDE KABUĞUNU KIRDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kış turizmi kapsamında önemli adımların atıldığı İkizdere ilçesinde 24-25 Şubat tarihlerinde 7.Çağrankaya kar yürüyüşü yapılacak.

Kış turizminin tanıtımında önemli bir etkinlik olan İkizdere Çağrankaya Kar Yürüyüşü 24-25 Şubat günlerinde yapılacak.20 km.lik bir güzergâhın büyük çoğunluğunun yaya olarak kar üstünde yürüyerek devam edeceğini söyleyen Çağrankaya Kar Yürüyüşünü organize eden Hasan Kuy, Hakan Karagöz ve Ali Rıza Coşkun’bu etkinliğimiz bütün arkadaşların desteği ile 7.yıla girdi. Kış Turizmi konusunda çok iddialıyız. 24 Şubat günü yaylamıza yaya yürüyeceğiz. Kar dolayısıyla kapalı yolun araç giden yerinden startımız başlayacak Gece yaylalarımızda konaklamak için su, yakacak eksiğimiz yok. Yiyeceklerimizi idareli kullanırsak sıkıntımız olmayacak. Yüzlerce katılımcının geleceği yönünde çalışmalarımız var. Yolun büyük kısmını yaya yürüyeceğiz ve akşam yayla evlerimizde konaklayacağız.

İlk yorumu siz yazın