İKİZDERE KAYMAKAMLIĞINA 2 YILDA 4.VEKİL

– İKİZDERE KAYMAKAMLIĞINA 2 YILDA 4.VEKİL -KIRŞEHİR KAYMAKAM ADAYI TARIK BUĞRA SEYHAN VEKÂLETEN İKİZDERE KAYMAKAMLIĞINA ATANDI. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Kaymakamlığına vekâleten atanan Tarık Buğra Seyhan ilçeye gelerek görevine başladı. 2017 yılında Halil İbrahim Kazar’ın Bingöl-Yayladere İlçe Kaymakamlığına atanmasıyla boşalan İkizdere Kaymakamlığına 2 yıl içinde 4.Vekil Kaymakam olarak atanan Tarık Buğra Seyhan ilçeye gelerek 10.6.2019 tarihinde..

Tarih : Okunma : 52 Defa Okundu... Yorum Yap

– İKİZDERE KAYMAKAMLIĞINA 2 YILDA 4.VEKİL

-KIRŞEHİR KAYMAKAM ADAYI TARIK BUĞRA SEYHAN VEKÂLETEN İKİZDERE KAYMAKAMLIĞINA ATANDI.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Kaymakamlığına vekâleten atanan Tarık Buğra Seyhan ilçeye gelerek görevine başladı.

2017 yılında Halil İbrahim Kazar’ın Bingöl-Yayladere İlçe Kaymakamlığına atanmasıyla boşalan İkizdere Kaymakamlığına 2 yıl içinde 4.Vekil Kaymakam olarak atanan Tarık Buğra Seyhan ilçeye gelerek 10.6.2019 tarihinde görevine başladı. Kazar’ın gitmesinin ardından ilk olarak Muhammed Emre Canpolat, Âdem Topaca ve Abdülhamid Uyar’ın görev yaptığı ilçede 4.Vekil olarak Kırşehir Valiliği emrinde aday Kaymakam olan Tarık Buğra Seyhan ‘Doğu Karadeniz’e ilk kez geliyorum. Yurdumuzun her köşesi olduğu gibi görev yerim İkizdere ilçesi de çok güzel bir yerleşim yeri. Vekil olarak atandığım ilk ilçe İkizdere. İnsanlarla tanışmaya çalışıyorum. Sıcakkanlı insanımıza hizmet için buradayım, kapım her zaman herkese açıktır Doğasını yaylasıyla köyleriyle bütünleştiren İkizdere tabiat parkı olabilecek bir ilçe’dedi.

Kaymakamlık binası önünde daire amirleri ve Kaymakamlık çalışanları tarafından karşılanan Kaymakam V.Tarık Buğra Seyhan ünlü romancımız Tarık Buğra’nın ismini taşımasıyla ayrı bir dikkat çekiyor

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş