İKİZDERE KAYMAKAMI GÖREVİNDEN AYRILDI

İKİZDERE KAYMAKAMI GÖREVİNDEN AYRILDI 28.İKİZDERE KAYMAKAMI OLAN HACI KERİM MERAL 11 AY GÖREV YAPTIĞI İLÇEDEN AKSARAY-ERMENEK KAYMAKAMLIĞINA ATANDI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Son Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle İkizdere’den Ermenek Kaymakamlığına tayin edilen Kaymakam Hacı Kerim Meral veda yemeği ile ilçeden ayrıldı. İkizdere’de görev yapan 28.Kaymakam olarak görev süresinin dolmasına daha çok süre olmasına rağmen iktidar partisinin haksız tayiniyle 11…

Tarih : Okunma : 22 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE KAYMAKAMI GÖREVİNDEN AYRILDI

28.İKİZDERE KAYMAKAMI OLAN HACI KERİM MERAL 11 AY GÖREV YAPTIĞI İLÇEDEN AKSARAY-ERMENEK KAYMAKAMLIĞINA ATANDI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Son Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle İkizdere’den Ermenek Kaymakamlığına tayin edilen Kaymakam Hacı Kerim Meral veda yemeği ile ilçeden ayrıldı.

İkizdere’de görev yapan 28.Kaymakam olarak görev süresinin dolmasına daha çok süre olmasına rağmen iktidar partisinin haksız tayiniyle 11. ayda tayini çıkan Kaymakam Hacı Kerim Meral için Öğretmenevinde veda yemeği verildi. Veda yemeğinde ilçede güzel günler ve güzel hizmetler yaptıklarını söyleyen Meral’ ’İkizdere’de görev yapmaktan memnunum. Nerede görev verilirse gidip çalışırım. Yurdumuzun her yeri güzeldir. Siz dostları ve İkizdere’yi unutmam mümkün değil’’ dedi.

İkizdere Öğretmenevinde verilen veda yemeğine İyidere Kaymakamı Hasan Musab Okatan, Belediye Başkanı Hakan Karagöz, MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Çepni oğlu, İlçe Emniyet Amiri Osman Emirzeoğlu, Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Gündüz, Tarım ve Orman Müdürü Murat Kutluk, Nüfus Müdürü, Mahmut Öksüz, Ziraat Bankası Müdürü Habip Baltacı, Amir ve Müdürleri, Köy ve Mahalle Muhtarları katılırken AKP İlçe Başkanlığından ve İl Genel Meclis Üyelerinden kimsenin katılmaması dikkat çekti.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş