İKİZDERE KAYMAKAMI DUR DURAK BİLMİYOR

-İKİZDERE KAYMAKAMI DUR DURAK BİLMİYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kaymakam Tarık Buğra Seyhan İlçedeki bütün köylere ulaşıp köylülerin isteklerini yerinde dinlemesiyle dikkat çekiyor. İlçedeki 29 köyü de gezerek tanımaya çalışan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan bu kez gittiği Tozköy’de köylülerin derdini dinledi. Tozköy’de geçen ay 5.Likapa Şenliği yapıldığını söyleyen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan’Tozköy ilçeye uzak bir köyümüz. Öğrendiğime..

Tarih : Okunma : 65 Defa Okundu... Yorum Yap

-İKİZDERE KAYMAKAMI DUR DURAK BİLMİYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kaymakam Tarık Buğra Seyhan İlçedeki bütün köylere ulaşıp köylülerin isteklerini yerinde dinlemesiyle dikkat çekiyor.

İlçedeki 29 köyü de gezerek tanımaya çalışan Kaymakam Tarık Buğra Seyhan bu kez gittiği Tozköy’de köylülerin derdini dinledi. Tozköy’de geçen ay 5.Likapa Şenliği yapıldığını söyleyen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan’Tozköy ilçeye uzak bir köyümüz. Öğrendiğime göre köyde yaşayanların birçoğunda gurbetçi. Yazı mevsiminde yoğun bir nüfus geliyor. Bizim işimiz vatandaşın huzur içinde yaşaması. İmkânlar ölçüsünde hizmet yapmaya çalışıyoruz. Tozköy Köyümüzün yoğun bir köy içi yol ağıda var. Likapa yemişinin çok olduğu bir köy. Bu sene 5.kez şenlik yapıldı. Bu ürünün değerlendirilmesi gerekir ’dedi.

Köyde vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını yerinde inceleyen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan Muhtar ve köy sakinlerinin eksikleri konusunda bilgi aldı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş