İKİZDERE KAYMAKAMI CAFER KAYMAKÇI GÖREVE BAŞLADI

İKİZDERE KAYMAKAMI CAFER KAYMAKÇI GÖREVE BAŞLADI -2 yıldır 4 Vekil Kaymakamla yönetilen ilçede Cafer Kaymakçı 26.Kaymakam olarak görev yapacak İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İlçenin 26.Kaymakamı Cafer Kaymakçı ilçeye gelerek görevine başladı. Kaymakam Halil İbrahim Kazar’ın 2017 deki atamalarla Bingöl-Yayladere Kaymakamlığına atanmasından sonra 4 Vekil Kaymakamın görev yaptığı ilçeye asaleten Cafer Kaymakçı atandı. Çalışma süresince İlçede ne yapılması..

Tarih : Okunma : 59 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE KAYMAKAMI CAFER KAYMAKÇI GÖREVE BAŞLADI

-2 yıldır 4 Vekil Kaymakamla yönetilen ilçede Cafer Kaymakçı 26.Kaymakam olarak görev yapacak

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İlçenin 26.Kaymakamı Cafer Kaymakçı ilçeye gelerek görevine başladı. Kaymakam Halil İbrahim Kazar’ın 2017 deki atamalarla Bingöl-Yayladere Kaymakamlığına atanmasından sonra 4 Vekil Kaymakamın görev yaptığı ilçeye asaleten Cafer Kaymakçı atandı.

Çalışma süresince İlçede ne yapılması gerekiyorsa imkânlar ölçüsünde yapılacağını söyleyen İkizdere’nin yeni Kaymakamı Cafer Kaymakçı 1987 yılında Giresun’un Alucra İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 2013 yılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimler ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2017 yılında Van Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Van’da İl Merkez stajını, Bitlis Ahlat ve Ankara’nın Kızılcahamam ilçelerinde Refiklik stajını, Ankara’da Mülkiye Müfettişliği Refiklik Stajını tamamladı. T.C. İçişleri Bakanlığının 07.11.2018 tarihli onayı ile Aydın’ın Buharkent İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Bakanlık Merkez stajı kapsamında Ankara’da 4 ay yabancı dil eğitimi aldıktan sonra Birleşik Krallık (İngiltere) Liverpool Üniversitesi’nde yurt dışı stajını tamamladı. Yurt dışı stajını tamamladıktan sonra İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi’nde Kaymakamlık Kursu kapsamında çeşitli eğitimler almıştır. Evlidir.

Kaymakam Cafer Kaymakçı ilk asaleten Kaymakamlık görevine T.C. İçişleri Bakanlığının 25.10.2019 tarihli onayı ile İlçedeki görevine 27.10.2019 tarihinde başladı.

İlk yorumu siz yazın