İKİZDERE KAYMAKAMI 14 YIL ÖNCEKİ ÖĞRETMENLERİ İLE HAYRAT’TA BULUŞTU

İKİZDERE KAYMAKAMI 14 YIL ÖNCEKİ ÖĞRETMENLERİ İLE HAYRAT’TA BULUŞTU İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral Gümüşhane’de kendisini okutan öğretmenleriyle 14 yıl sonra Hayrat ilçesinde buluştu. 14 yıl önceki öğretmenleriyle buluşmanın sevincini yaşayan Kaymakam Hacı Kerim Meral’ Bugün, benim için çok özel günlerden biriydi. İlkokul öğretmenim Ali Önal hocam ile liseden Almanca öğretmenim Mustafa Demircioğlu..

Tarih : Okunma : 52 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE KAYMAKAMI 14 YIL ÖNCEKİ ÖĞRETMENLERİ İLE HAYRAT’TA BULUŞTU

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral Gümüşhane’de kendisini okutan öğretmenleriyle 14 yıl sonra Hayrat ilçesinde buluştu.

14 yıl önceki öğretmenleriyle buluşmanın sevincini yaşayan Kaymakam Hacı Kerim Meral’ Bugün, benim için çok özel günlerden biriydi. İlkokul öğretmenim Ali Önal hocam ile liseden Almanca öğretmenim Mustafa Demircioğlu hocamla 14 yıl sonra bir araya gelmek nasip oldu. Üzerimde emekleri çok büyüktür, Allah onlardan razı olsun. Mustafa Demircioğlu Gümüşhane Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesinde Almanca öğretmenimdi, bugün Hayrat İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyor. Ali Önal öğretmenim ise Salyazı İlköğretim Okulundan öğretmenimdi. Ali Önal öğretmenim şu anda Hayrat YİBO da sınıf öğretmeni olarak görev yapıyor’ dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş