İKİZDERE İLÇE BAŞKANLIĞINA TEK ADAY OLAN BAŞKAN ABDULREZZAK UZUN YENİDEN SEÇİLDİ

-MHP RİZE’DE 3 YETMEZ BÜTÜN BELEDİYELERE VE 2 MİLLETVEKİLİNE TALİBİZ -İKİZDERE İLÇE BAŞKANLIĞINA TEK ADAY OLAN BAŞKAN ABDULREZZAK UZUN YENİDEN SEÇİLDİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-MHP Rize İlçe Kongreleri İkizdere ilçesiyle başladı. Bugün yapılan İkizdere ilçe olağan kongresinde tek aday olan mevcut Başkan Abdulrezzak Uzun yeniden ilçe Başkanlığına seçildi. İkizdere Kültür Merkezi Konferans salonunda yoğun bir katılımla..

Tarih : Okunma : 42 Defa Okundu... Yorum Yap

-MHP RİZE’DE 3 YETMEZ BÜTÜN BELEDİYELERE VE 2 MİLLETVEKİLİNE TALİBİZ

-İKİZDERE İLÇE BAŞKANLIĞINA TEK ADAY OLAN BAŞKAN ABDULREZZAK UZUN YENİDEN SEÇİLDİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-MHP Rize İlçe Kongreleri İkizdere ilçesiyle başladı. Bugün yapılan İkizdere ilçe olağan kongresinde tek aday olan mevcut Başkan Abdulrezzak Uzun yeniden ilçe Başkanlığına seçildi.

İkizdere Kültür Merkezi Konferans salonunda yoğun bir katılımla sosyal mesafe korunarak yapılan Kongrede Divan Başkanlığına MKYK Üyesi Akın Üstün seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan Genel Kurul öncesi hayırlı olması dileğiyle dualarla İl Başkanı İhsan Alkan tarafından Kurban Kesildi. Kültür Merkezi Salonunda başlayan genel kurulda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Abdulrezzak Uzun ’biz ilçede hizmete talip olduk.31 Mart yerel seçiminde MHP bayrağını diktiğimiz İkizdere surlarından inşallah o bayrağı bir daha indirmeyeceğiz. Bütün üyelerimizle ve partimize oy vermiş bütün seçmenlerimizle çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İstiklal için Birlik, İstikbal için dirlik sloganıyla milletimize hizmeti en büyük görev sayarız. Bu bilinçle çalışmalarımız devam ediyor’dedi.

MHP İL Başkanı İhsan Alkan 3 Belediye 2 Vekil istiyoruz

MHP İl Başkanı İhsan Alkan’da yaptığı konuşmada ’partimize oy vermiş herkes ülkücü kardeşimizdir. Biz 2017 yılında Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin emirleriyle göreve atandık.31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde Rize’de kazandığımız 3 ilçe Belediye Başkanlığı bize ölçü olmamalı. Bizim hedefimiz bütün ilçeler ve 2 Milletvekili kazanmaktır. Bu potansiyelimiz var. Ülkücü kardeşlerimle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İkizdere den bugün ilk kongremizi başlattık. İlimize ilçemize memleketimize hayırlı olsun’ dedi.

MKYK Üyesi Akın Üstün konuşmasında

‘’ MKYK Üyesi Akın Üstün ’ülkücüler memleket sevdalısıdır, sorumluluğu çoktur. MHP olarak ülkenin çok zor süreçten geçtiğinin bilincindeyiz. Ülkücü oyunda olamaz. Rahmetli Başbuğ Türkeş’in zulüm altında nasıl mücadele verdiğini burada bulunan ülkücü kardeşlerim çok iyi bilir. Bizler İlahi Kelimetullah gayesiyle çıktığımız yolda Genel Başkanımız gibi elimize taşın altına koymalıyız. Mensuplarımız şahsi hesaplar peşinde

olamaz. Rize’de 31 Mart seçiminde kazandığımız 3 Belediye ölçü değildir. Bunu bütün Belediyeleri kazanarak taçlandırmalıyız. Belediyelerimizdeki çalışma aşkı ve hizmet farkını yakından görüyoruz. Genel Merkezden bütün Belediyelerimizi yakından takip ediyoruz. Daha çok çalışmalıyız ’dedi.

Genel Kurula parti delegeleri ile birlikte MKYK Üyesi Akın Üstün, MKYK Üyesi Recep Bakırcı, İl Başkanı İhsan Alkan, Bağcılar Belediyesi MHP li Meclis Üyesi Hüseyin Kahraman, CHP İkizdere İlçe Başkan Yardımcısı İsmet Ekşi, Rize Ülkü Ocakları Başkanı, Merkez ilçe ile diğer ilçe ile Çayeli, Güneysu, Derepazarı, İyidere, Kalkandere İlçe Başkanları katıldı.

Tek liste ile girilen seçimde yönetime seçilen isimler şunlar,

Başkan Abdulrezzak Uzun,

Yönetim kuruluna,

Murat Selçuk İspir, Oktay Aksu, Cihan Baş, Recep Çakır, İlyas Tavukçu, Ayşegül Durmuş, İrfan Köprülü, Muhittin Karagöz, İhsan Saroğlu, Ziya Gün, Ramiz Öztürk, Hızır Tavukçu, Yılmaz Avcı ve Sultan Tığcı seçildi.

İl Delegeliklerine

Abdulrezzak Uzun, Hakan Karagöz, Murat Selçuk İspir, Oktay Aksu, Hakan Baş, Zandali Tığcı, İsmail Sözüer, Serkan Kurt, İlyas Tavukçu ve Erhan Mahmutoğlu seçildi

İlk yorumu siz yazın