– İKİZDERE EMNİYET AMİRLİĞİ ŞEHİT HÜSEYİN DEMİR ADINI ALDI

İKİZDERE-Şehitlerin isminin yaşatılması amacıyla İçişleri Bakanlığının talimatları ile Emniyet Amirliğinin ismi Şehit Hüseyin Demir olarak değiştirildi.      İkizdere Emniyet Amirliğinin ismi de Şehit Hüseyin Demir olarak Bakanlığın talimatıyla değiştirildi. İsim değişikliği hakkında bir tören düzenlendi. Törene Kaymakam Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Şehit yakını Bayram Demir, İlçe Emniyet Amiri Osman Emirzeoğlu ve İlçe Jandarma..

Tarih : Okunma : 430 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE-Şehitlerin isminin yaşatılması amacıyla İçişleri Bakanlığının talimatları ile Emniyet Amirliğinin ismi Şehit Hüseyin Demir olarak değiştirildi.

     İkizdere Emniyet Amirliğinin ismi de Şehit Hüseyin Demir olarak Bakanlığın talimatıyla değiştirildi. İsim değişikliği hakkında bir tören düzenlendi. Törene Kaymakam Cafer Kaymakçı, Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Şehit yakını Bayram Demir, İlçe Emniyet Amiri Osman Emirzeoğlu ve İlçe Jandarma Komutanı Burhan Işık katıldı. Kalkandere Geçitli köyünde kabri bulunan Kalkandere ilçesinden Şehit Polis Memuru Hüseyin Demir 1992 yılında Iğdır’da teröristler tarafından şehit edilmişti.

     Kalkandere İlçe Polis Merkezi Amirliğinin ismi de değiştirildi. Kalkandere Polis Merkezine Kalkandere ilçesinin bir başka Şehidinin adı verilerek Şehit Fikret Metin Öztürk  Polis Merkezi  Amirliği olarak değiştirildi. İsmet KÖSOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş