İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ ‘DEN ‘’İKAMETİNİZİ TAŞIYIN’’ ÇAĞRISI

İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ ‘DEN ‘’İKAMETİNİZİ TAŞIYIN’’ ÇAĞRISI İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Belediyesinin MHP li Başkanı Hakan Karagöz İlçe Belediyesinin kalkınma ve gelişme için Ankara’dan daha fazla ödenek alabilmesi için gurbette yaşayan İkizderelilerin ikametlerini ilçeye taşımalarını istedi. İkizdere dışında yaşayan İkizderelilere çağrıda bulunan Belediye Başkanı Hakan Karagöz şunları söyledi’’ Memleketimize karşı vefa borcumuzu bir nebze..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ ‘DEN ‘’İKAMETİNİZİ TAŞIYIN’’ ÇAĞRISI

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Belediyesinin MHP li Başkanı Hakan Karagöz İlçe Belediyesinin kalkınma ve gelişme için Ankara’dan daha fazla ödenek alabilmesi için gurbette yaşayan İkizderelilerin ikametlerini ilçeye taşımalarını istedi.

İkizdere dışında yaşayan İkizderelilere çağrıda bulunan Belediye Başkanı Hakan Karagöz şunları söyledi’’ Memleketimize karşı vefa borcumuzu bir nebze de olsa bu şekilde ödeyelim. Ortak sevdamız İkizdere’miz için bu fırsatı kaçırmayalım.

Değerli İkizdereli hemşerilerim; Sizinle çıktığımız bu yolda, yine sizlerin de desteği ile ilçemiz modern, kentsel bir mekâna dönüştürebilmek adına hızla ilerliyor. Sarsılmaz Kararlılık, Büyük Bir Azim ve Özveri ile Yılmadan, Usanmadan çalışmaya devam ediyoruz. Şimdi yine sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. İkizdere’nin alt yapı ve üst yapısı ile içinde barındırdığı sosyal donatılar ile topyekûn modern bir kent görünümüne kavuşması amacıyla başlattığımız çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Ancak ilçemizin daha ileri bir yapıya kavuşması için daha çok hedeflerimiz, planlarımız ve rüyalarımız var. Bu sebeple belediyemizin nüfusa göre aldığı payı artırmamız için sizlerin 10 dakikanızı ayırarak ilk ikametgâhınız olan İkizdere’ye ikametgâhınızı taşımanız gerekmektedir.

Sizde 10 dakikanızı ayırarak ikametgâhınızı Aileniz ile birlikte 31 ARALIK 2022 ye kadar İkizdere’ye aldırın. Ortak Sevdamız İkizdere’miz için Can Suyu olun. Unutma sen yoksan bir eksiğiz. Birlikte güçlüyüz, Birlikte güzeliz, hep birlikte İkizdere’yiz’’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş