İDRİS OCAK RİZE BELEDİYE SPOR DA ANTRENÖR (NOSTALJİ )

  İdris OCAK  Futbola 1975 senesinde Salarha sporda başladı ve hala futbolun içersinde olan İdris hoca Rize Belediye spor da  Hocalık yapmaktadır. 1975 Yılında Salarha sporda futbola başladım diyen İdris Hoca Sırası ile Dört yol spor Ardeşen spor ve Artvin sporda bir yıl profesyonel olarak görev aldım diyen İdris Ocak Daha sonra Rize Belediye Amatörde..

Tarih : Okunma : 197 Defa Okundu... Yorum Yap

DIGITAL CAMERA

 

İdris OCAK  Futbola 1975 senesinde Salarha sporda başladı ve hala futbolun içersinde olan İdris hoca Rize Belediye spor da  Hocalık yapmaktadır.

1975 Yılında Salarha sporda futbola başladım diyen İdris Hoca Sırası ile Dört yol spor Ardeşen spor ve Artvin sporda bir yıl profesyonel olarak görev aldım diyen İdris Ocak Daha sonra Rize Belediye Amatörde daha sonra Çay kur spor Rize Fener gücü Tekrar Salarha sporda Hem futbol oynadım hem de hocalık yaptım .Deplasmanlı Amatör lig vardı Diyen Hoca Salarha sporda Deplasmanlı Amatör lig de bir yıl top oynadım . Bu süreler içersinde çeşitli takımlarda antrenörlük yaptım.Sırası ile Dört yol Salarha Rize Fener gücü Hocalık dönemimden önce Yarım sezon Amasya sporda futbol oynadım. Şimdi hala Rize Belediye sporda Antrenörlük yapmaktayım Arkadaşlarla uyum içersinde çalışıyoruz 40 senedir futbolun içersinde faal olarak görev aldım diyen İdris Hoca.Bu arada TÜFAD, ASKF             ve Futbol Saha Komiserlik i derneğinde yönetim kurullarında görev aldım Hala Futbol Saha Komiserlik i derneğinde başkan yardımcılığı olarak görev yapmaktayım dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş