İDAK EKİBİ KURUCU KAYMAKAM KAZAR’I ZİYARET ETTİ

İDAK EKİBİ KURUCU KAYMAKAM KAZAR’I ZİYARET ETTİ İKİZDERE ARAMA KURTARMA EKİBİ DEPREM BÖLGESİ DÖNÜŞÜ KURUCU KAYMAKAM H.İBRAHİM KAZAR’I SORGUN İLÇESİNDE ZİYARET ETTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-2017 yılında İkizdere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar tarafından gönüllülük esasına dayalı kurulan bölgedeki en önemli arama kurtarma ekiplerinden İkizdere Arama Kurtarma ekibi (İDAK)deprem dönüşü Kurucu Kaymakamı ziyaret ettiler. 6 Şubatta meydana..

Tarih : Okunma : 68 Defa Okundu... Yorum Yap

İDAK EKİBİ KURUCU KAYMAKAM KAZAR’I ZİYARET ETTİ

İKİZDERE ARAMA KURTARMA EKİBİ DEPREM BÖLGESİ DÖNÜŞÜ KURUCU KAYMAKAM H.İBRAHİM KAZAR’I SORGUN İLÇESİNDE ZİYARET ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-2017 yılında İkizdere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar tarafından gönüllülük esasına dayalı kurulan bölgedeki en önemli arama kurtarma ekiplerinden İkizdere Arama Kurtarma ekibi (İDAK)deprem dönüşü Kurucu Kaymakamı ziyaret ettiler.

6 Şubatta meydana gelen Maraş ve 10 ili kapsayan büyük depremde arama kurtarma çalışmalarına Valiliğin organizesiyle katılan İDAK görevini tamamlayarak Rize’ye doğru yola çıktı. İDAK, ekip şefi İrfan Katar başkanlığında 2017 de ilk kez kurulmasında çok büyük destek ve öncü olan o zamanki İkizdere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar’ı Yozgat-Sorgun Kaymakamlığında makamında ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyen Kaymakam Kazar’’ zor şartlar altında kurduğumuz arama kurtarma ekibimizin Deprem bölgesinde enkaz kaldırmada arama kurtarmada yardımcı olduğunu öğrenmekten memnun oldum. İDAK önce insan kurtarmak için kuruldu. Çok önemi bir görev yaptılar. Bütün ekibi ve bugünkü İkizdere Kaymakamını kutluyorum’’ dedi. İDAK ekip şefi İrfan Katar ‘’Arama kurtarma ekibimizin kurucusu Kaymakamımızı unutmak mümkün değil. Bize çok emek verdi. Emek vereni biz unutamayız. Unutmadığımız için bugün Yozgat Sorgun ilçesinde makamında ziyaret ederek sohbet ettik’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş