İÇİŞLERİ BAKANLIĞIINDAN YUSUFELİ BELEDİYESİ’NE HİBE OTOBÜS

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIINDAN YUSUFELİ BELEDİYESİ’NE HİBE OTOBÜS T.C. İçişleri Bakanlığı Yusufeli Belediyesi’ne AFAD yardımları kapsamında bir adet otobüs hibe etti. AFAD Genel Müdürlüğü tarafından Yusufeli Belediye Başkanlığına hibe edilen otobüs 2 Mayıs 2023 tarihinde ilçeye getirildi. Araç, işlemlerin tamamlanması sonrasında hizmet vermeye başlayacak. Hibe araç için Bakan Soylu’ya teşekkür eden Yusufeli Belediye Başkanı Sn. Eyüp Aytekin,..

Tarih : Okunma : 24 Defa Okundu... Yorum Yap

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIINDAN YUSUFELİ BELEDİYESİ’NE HİBE OTOBÜS

T.C. İçişleri Bakanlığı Yusufeli Belediyesi’ne AFAD yardımları kapsamında bir adet otobüs hibe etti. AFAD Genel Müdürlüğü tarafından Yusufeli Belediye Başkanlığına hibe edilen otobüs 2 Mayıs 2023 tarihinde ilçeye getirildi. Araç, işlemlerin tamamlanması sonrasında hizmet vermeye başlayacak.

Hibe araç için Bakan Soylu’ya teşekkür eden Yusufeli Belediye Başkanı Sn. Eyüp Aytekin, “Yeni ilçe yerimizde daha geniş bir coğrafyaya hizmet vereceğiz. Bu yüzden araç parkımızı genişletmemiz gerekiyordu. Sayın Bakanımızın ilçemize AFAD yardımları kapsamında bir adet otobüs hibe edilmesi talimatı vermişti. Geçtiğimiz ay içerisinde gerekli işlemler tamamlanarak aracımızı ilçemize getirdik. Belediyemize bu aracın hibe edilmesine vesile olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ’ya ve AFAD Genel Müdürlüğümüze şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. ”dedi. Haber: Bayram Ali Kavalcı

İlk yorumu siz yazın