İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU: “BEN BEYTÜŞŞEBAP’TA BUGÜN BAYRAMLARIN EN GÜZELİNDEYİM.”

İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU: “BEN BEYTÜŞŞEBAP’TA BUGÜN BAYRAMLARIN EN GÜZELİNDEYİM.” İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, İlimiz Beytüşşebap İlçesi Ayvalık Köyünde 7-11 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Kotalı Rafting Türkiye Şampiyonasında konuşma gerçekleştirdi.         İçişleri Bakanımız Soylu;            “Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi, Ayvalık köyü, Habur Çayındayız. O kadar çok sebebimiz vardı şükür..

Tarih : Okunma : 74 Defa Okundu... Yorum Yap

İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SÜLEYMAN SOYLU: “BEN BEYTÜŞŞEBAP’TA BUGÜN BAYRAMLARIN EN GÜZELİNDEYİM.”

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, İlimiz Beytüşşebap İlçesi Ayvalık Köyünde 7-11 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Kotalı Rafting Türkiye Şampiyonasında konuşma gerçekleştirdi.

        İçişleri Bakanımız Soylu; 

          “Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi, Ayvalık köyü, Habur Çayındayız. O kadar çok sebebimiz vardı şükür etmemiz için. Burada hep birlikteyiz. Rafting sporcularımız, antrenörlerimiz, hakemlerimiz, spor kulüplerimiz, gençlerimiz, Beytüşşebaplı hemşerilerimiz, hep beraberiz. Bunların hepsi birliğimizi sağlıyor. Çocukluğundan beri spor yapanların hayata bakışları, dayanıklılıkları, paylaşımları ve iş bitirme konusundaki başarısı ortadadır. Buranın insanının, nehirlerinin, çayının, her şeyin bizde güzel emareleri olan Beytüşşebap’tayız. Organizasyonun böyle güzel bir şekilde düzenlenmesi apayrı bir keyiftir. Organizasyona 18 kulüp, 88 sporcu, 40 hakem katılıyor. Bu organizasyona katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanımızı, Rafting Federasyon Başkanımızı, buraya gelen bütün kulüpleri, bütün sporcuları tebrik ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum. Bizleri gururlandıran Beytüşşebap’ın rafting takımını da tebrik ediyorum.” dedi.

         Ülkelerin, devletlerin, milletlerin zor günlerinin olabileceğini kaydeden Bakan Soylu, 

         “Elbette ki zor günler olacak. Her zor gün bir sınamadır. Bu gençlerimizin hayatında zor günler olduğu gibi ülkelerin, devletlerin, milletlerin zor günleri oluyor. Bazen bir sınavdır. Bazen annenizin, babanızın verdiği bir görevdir. Onun için devletlerin de zor günleri olur. Ama bizim inancımız, dinimiz bize der ki ‘Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır.’  İşte o kolaylık böyle bir şeydir. Ülkemizin her tarafı güzeldir. Ordu, Dalaman bir başka güzeldir; Antalya, Manavgat bir başka güzel. İstanbul zaten güzelliklerin şahıdır, prensi, prensesidir. Hakkari Çukurca’sıyla, Zap’ıyla, İkiyakası’yla, her tarafıyla güzeldir. Şırnak güzeldir; tarihin bize 1200 yıl önce bıraktığı Sefinesi’yle güzeldir, Şehr-i Nuh’uyla güzeldir, medeniyete ev sahipliği yapmasıyla güzeldir. Birbirimize omuz vermiş, zor zamanlardan geçmiş, geleceğe gönlümüzün güzelliğiyle bakan bir milletin evlatlarıyız. Bizim medeniyetimiz de bu coğrafyada başka bir zenginliğin adıdır. Bizim medeniyetimiz iyilik medeniyetidir. Birbirimizle kardeş olmamızı emreden Allah’tır.

        Rafting şampiyonası Tunceli’de yapıldığı zaman çocuklar gibi şendim. O kadar sevindim, orada olmak isterdim. Sadece o değil, geçen yılın bu zamanlarında Hakkari’de foto safari yapıldı. Doğu ve Güneydoğu’nun her tarafında, aynen Karadeniz, Ege, İç Anadolu’daki gibi gençlerimiz pedal çevirdiler. Ülkemizin her tarafında büyük zenginlikler vardır. İnsanlarımız her şeyin en güzeline layıktır. Beytüşşebap da sizin için bir festival olabilir, bunu saygıyla karşılarım. Sizin için burada bir şampiyona yapılıyor olabilir, bunu da sevinçle karşılarım. Güzel bir şölen olabilir ama ben kendimi ifade edeyim: Allah’a şükürler olsun, ben Beytüşşebap’ta bugün bayramların en güzelindeyim. Bugün benim için bayram.” şeklinde konuştu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş