İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SOYLU, HABUR ÇAYINDA RAFTİNG YAPTI

İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SOYLU, HABUR ÇAYINDA RAFTİNG YAPTI İçişleri Bakanımız ile beraberindeki heyeti etkinlik alanında Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Meşeli, Beytüşşebap Belediye Başkanı Habib Aşan, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hasan Erbağ, kurum müdürleri, STK temsilcileri, Rafting Kulüplerinin temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar karşıladı.        Gençlik ve Spor..

Tarih : Okunma : 39 Defa Okundu... Yorum Yap

İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SOYLU, HABUR ÇAYINDA RAFTİNG YAPTI

İçişleri Bakanımız ile beraberindeki heyeti etkinlik alanında Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Meşeli, Beytüşşebap Belediye Başkanı Habib Aşan, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hasan Erbağ, kurum müdürleri, STK temsilcileri, Rafting Kulüplerinin temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar karşıladı.

       Gençlik ve Spor Genel Müdürü Baykan ile Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Yardımcı,  Bakan Soylu ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Baydaş’a Rafting Sporcu Belgesi takdim etti. Rafting sporcu lisansını alan Bakan Soylu, beraberinde Bakan Yardımcısı Baydaş ve Vali Pehlivan ile birlikte yelek ve kasklarını giydi, Habur Çayında rafting yaparak etkinliğin startını verdi.

İlk yorumu siz yazın