İBRAHİM ÜZÜLMEDİ; RİZE ÜZÜLDÜ…

Ç. Rizespor Ligin ikinci yarısında kendi sahasındaki ilk maçında  3 gollü bir mağlubiyetle girdi. Ç. Rizespor açısından iyi başlayan ve kötü biten bir maç oldu. Ç. Rizespor ilk 10 dakikada ki yüksek tempoya 1 gol sığdırdı. Ancak bu dakikadan sonra havlu attı. Gençlerin arka arkaya attığı iki gol onlar için adeta doping oldu. Tabii ki..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

Ç. Rizespor Ligin ikinci yarısında kendi sahasındaki ilk maçında  3 gollü bir mağlubiyetle girdi.

Ç. Rizespor açısından iyi başlayan ve kötü biten bir maç oldu. Ç. Rizespor ilk 10 dakikada ki yüksek tempoya 1 gol sığdırdı. Ancak bu dakikadan sonra havlu attı. Gençlerin arka arkaya attığı iki gol onlar için adeta doping oldu. Tabii ki Gençler tempoyu yakalayınca, Ç. Rizespor’u adeta kendi sahasında mahkum etti. Bu baskıyı kıracak ve arkadaşlarına moral verecek maalesef  Lider futbolcu Ç. Rizespor’da yoktu.

Çünkü Rizespor’un defansı hatalar zincirinin halkalarını birbirine geçirmede adeta yarış içinde oldular. Orta sahamız zaten yolgeçen hanı olduğu için yapacak fazla bir şey de zaten kalmamıştı.

Gençlerbirliği ara transferde  1 Teknik direktör 5 tane de kaliteli futbolcu kadrosuna kattı. İlk maçları olmasına rağmen hepsi de görevlerini müthiş bir hırs ve cesaretle gösterdiler. Bunun da semeresini gördüler.

Ç. Rizespor neden hiçbir noktaya adam almadı? Düşünebiliyor musunuz; Ligin başından beri orta sahasında savaşan  ve yetenekli bir futbolcu boşluğu olmamasına rağmen bunu neden görmemezlikten geliyor acaba? Çünkü İlk yarıda topladığı o 24 puanına çok güveniyor da ondan.. Ama biz çok gördük o kabuslu rüyaları sonradan.

Fazla söze gerek yok. Bunu da geride bırakalım da…Unutulmamalı ki; Ç. Rizespor’un gelecek için çok şeye ihtiyacı olduğu da ortada…

Evet: Bu maçta çok karlı çıkan Gençlerbirliği; 8 Hafta sonra 3 puanla tanışırken, ilk deplasman galibiyetine’de 18 haftada ‘’Merhaba’’ demiş oldu.

Bu da Ç. Rizespor teknik heyeti ve futbolcularının katkılarıyla gerçekleşmiş oldu.

 

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş