Rizespor dört golle alarak almış olduğu son üç galibiyetin tesadüf olmadığını vurguladı

BUZ GİBİ HAVADA GALİBİYETLE ISINDIK  GÖZLEM NECATİ DİLİ Sürekli yağmur altında oynanan müsabakada galibiyeti Rizespor dört golle alarak almış olduğu son üç galibiyetin tesadüf olmadığını vurguladı Son haftaların başarılı takımı Rizespor bu haftayı da boş geçmeyerek galibiyet serilerini dörde çıkardı. Rize’de soğuk bir hava vardı gün boyu yağmurlu bir hava vardı. Yağmurlu ve soğuk bir..

Tarih : Okunma : 39 Defa Okundu... Yorum Yap

BUZ GİBİ HAVADA GALİBİYETLE ISINDIK  GÖZLEM NECATİ DİLİ

Sürekli yağmur altında oynanan müsabakada galibiyeti Rizespor dört golle alarak almış olduğu son üç galibiyetin tesadüf olmadığını vurguladı

Son haftaların başarılı takımı Rizespor bu haftayı da boş geçmeyerek galibiyet serilerini dörde çıkardı.

Rize’de soğuk bir hava vardı gün boyu yağmurlu bir hava vardı. Yağmurlu ve soğuk bir havada oyuna Rizespor başladı. Bolasie de ilk on birde oyuna başladı.  Kalede Abdullah Yiğiter vardı Hatay spordan transfer yapılmıştı.

Müsabakanın ilk golünü çok şık bir hareketle sahne alan Mithat Pala Taraftarları ayağa kaldırıyordu Havanın sürekli yağması neticesinde zeminde bozukluklar vardı. Kaymalarda çokça gözlere çarpmaya başladı İlk yarı Rizespor’un 1 -0 galibiyetiyle bitti.

Rizespor ikinci yarıda yine yağmurla devam etti.

61 dakikada kaleci Abdullah sakatlanarak sedye ile sahayı terk etmek zorunda kaldı. Yerine Alt yapıda U-19 oynayan Emre Ezen eldivenleri giyerek kaleye geçti. Emre  bu kritik maçta ilk kez görev alıyordu.. Rizespor bu maçta ikiyi, hatta üçü de bulmalıydı. Şu da vardı Rize’nin kaçan golleride vardı çerçeveyi bir türlü tutturamadılar. Beklenen golü 73. Dakikada Bolasie tamamlıyordu. Bu buz gibi havada ısınmaya başladık.

Bu ısınma biraz yarıda kaldı gibi. Üç dakika sonra Manisa spordan Burak altıparmak skoru bire indirdi. Yine buzlar esme ye başlamıştı. Ogün Öz çiçek ile yine ısınalım derken son periyotta Adem ile Manisa ümitlendi dakikalar 90 gösteriyordu hava yine soğumaya başlamıştı. Hakem 8 dakika uzatma gösterdi. Karşılıklı ataklar sürerken Rizespor da J.Mary sahne alarak Buz gibi gecen havada bu havada yine ısınmaya başladık.

Rize spor 52 puanla üçüncülüğe tekrar yerleşti Manisa spor ise 42 puanda kalıyordu.

Önceki yazılarımızda belirtmiştik Rizespor’un her maçı bir final havasında geçecek demiştik yine aynı tezi savunuyorum her maçı bir final havasıdır.

Gelelim Rize spora gönül verenler Müsabakayı resmi rakamlarla 1614 kişi izlemeye gelmiştiler Onlarda bu soğuk havada Rizespor’un attığı gollerle aldığı galibiyetle bizler gibi ısınıyordu.

Haftaya Çaykur Rizespor Bey Çimento Bandırma sporu konuk edecek.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş