-HERKES OKUSUN DİYE DEMOKRASİ MEYDANINDA KİTAP DAĞITTI

-İMAMDAN HERKESE ÜCRETSİZ KİTAP -HERKES OKUSUN DİYE DEMOKRASİ MEYDANINDA KİTAP DAĞITTI İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize’de İmam olarak görev yaparken sosyal faaliyetleriyle ilgi çeken Recep Koyuncu Demokrasi Meydanında ücretsiz kitap dağıtarak büyük bir kamuoyu oluşturdu. 2006 yılında kurulan Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği faaliyeti kapsamında bugüne kadar 9 kez binlerce sayıda ücretsiz kitap dağıttıklarını söyleyen Araştırmacı,..

Tarih : Okunma : 70 Defa Okundu... Yorum Yap

-İMAMDAN HERKESE ÜCRETSİZ KİTAP

-HERKES OKUSUN DİYE DEMOKRASİ MEYDANINDA KİTAP DAĞITTI

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize’de İmam olarak görev yaparken sosyal faaliyetleriyle ilgi çeken Recep Koyuncu Demokrasi Meydanında ücretsiz kitap dağıtarak büyük bir kamuoyu oluşturdu.

2006 yılında kurulan Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği faaliyeti kapsamında bugüne kadar 9 kez binlerce sayıda ücretsiz kitap dağıttıklarını söyleyen Araştırmacı, Yazar Recep Koyuncu ‘’ askıda kitap projesiyle, dostlardan temin ettiğim kitapları halka ücretsiz dağıtıyorum. Bu dağıtımda yaş, cins ve ırk ayırımı yok her isteyene her yaşta okura okuması için ücretsiz dağıtıyorum ve böyle dağıtımlarımız daha da devam edecek. Çınar Derneği eğitim ve kültüre katkı amacıyla kurulmuş ve 2006 yılından bu yana faaliyetine devam ediyor. Bugün Demokrasi Meydanı’nda Askıda Kitap projesinin 10.sunu düzenledik. İlgi gösteren çok ’dedi.

Araştırmacı-Yazar Recep Koyuncu, bizzat kendi eliyle öğrencilere ve vatandaşlara ücretsiz kitap dağıtımını gerçekleştirdi. Rize’de herkes tarafından aykırı bir insan olarak tanınan, din adamı olarak yaptığı görevinin haricinde Rize tarihine ve kültürüne verdiği yüzlerce eser ile bilinen Araştırmacı yazar Recep Koyuncu’nun bu çalışması takdirle karşılandı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş