HER MAÇ BİR FİNAL OLSUN DİYORUM

KALDI ALTI MAÇ GÖZLEM NECATİ DİLİ Çaykur Rizespor Cumartesi günü mutlak galip gelmesi gereken bir maça çıktı. Konya sporu konuk eden Atmacalar beklediği gibi sahadan galip ayrılarak, gelecek olan haftalarda oynanacak maçlara odaklanması gerekiyor. Çaykur Rizespor oynadığı güzel maçlar içerisine bir yenisini daha ekledi. Başa, baş, Kora, kor bir mücadele örneği verdi. Bu maçta alınacak..

Tarih : Okunma : 32 Defa Okundu... Yorum Yap

KALDI ALTI MAÇ

GÖZLEM NECATİ DİLİ

Çaykur Rizespor Cumartesi günü mutlak galip gelmesi gereken bir maça çıktı. Konya sporu konuk eden Atmacalar beklediği gibi sahadan galip ayrılarak, gelecek olan haftalarda oynanacak maçlara odaklanması gerekiyor.

Çaykur Rizespor oynadığı güzel maçlar içerisine bir yenisini daha ekledi. Başa, baş, Kora, kor bir mücadele örneği verdi. Bu maçta alınacak bir galibiyet sonunda bir kademede olsa yukarıya çıkmayı hedefliyordu. Böyle maçlara ve galibiyetlere hasret kaldık. Bu güzel maçta galip gelen Atmacaları tribünde maalesef 1870 kişi izledi.

Şimdi sırada Altı maçlık bir periyot kaldı Atmacalar kazanırken rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek.

Müsabakaya her iki takımda hızlı başladı. Çaykur Rizespor geriye düştüğü müsabakada ilk yarıyı beraberlikle tamamladı. Büyük bir moralle soyunma odasına girdiler. Sezonun en güzel maçlarından biride Konya spor maçıydı. Her iki takımda sürekli atak oynayarak gol atmayı istiyordu. Her dakikası mücadele içeresinde gecen bir mücadele izledik.

İkinci yarıya 1-1 lik skorla çıkan Çaykur Rizespor Bu mücadeleden 2-1 galip olarak çıktı. İkinci yarıda Bülent hoca yerinde değişiklikler yaptı desem yerinde olur. Sahada basmadık yer bırakmadı Rizesporlu futbolcular. Oyuna girende, çıkanda iki kişilik futbol ortaya koydular.

Özlediğimiz Arzu ettiğimiz Bir Rizespor vardı sahada. Atmacaları yalnız bırakmayalım. Kalan maçlarda daha da kalabalık bir taraftar topluluğunun olması gerekir diye düşünüyorum.

HER MAÇ BİR FİNAL OLSUN DİYORUM

İlk yorumu siz yazın