HER HAFTA DEĞİŞİK KONUKLAR, ÇETİN KOLÇAK VE MEHMET HUT

HER HAFTA DEĞİŞİK KONUKLAR Haftalardır devam eden misafir sürpriz konuklar ara vermeden devam ediyor.  Ali Bıçakçı ve arkadaşlarının organize ettikleri bu sabah kahvaltıları toplantısı çeşitli konuklarla devam ediyor. Haftalardır sporun içinde olan ve sporu bire bir yaşamış olan kişilerle her perşembe sabahı, Rize de bulunan sporu yaşamış ve bire bir sporun içinde olan kişilerle aksatılmadan..

Tarih : Okunma : 21 Defa Okundu... Yorum Yap

HER HAFTA DEĞİŞİK KONUKLAR

Haftalardır devam eden misafir sürpriz konuklar ara vermeden devam ediyor. 

Ali Bıçakçı ve arkadaşlarının organize ettikleri bu sabah kahvaltıları toplantısı çeşitli konuklarla devam ediyor. Haftalardır sporun içinde olan ve sporu bire bir yaşamış olan kişilerle her perşembe sabahı, Rize de bulunan sporu yaşamış ve bire bir sporun içinde olan kişilerle aksatılmadan devam ediyor.

 

Çetin Kolçak ve Mehmet Hut

Çetin Kolçak Futbolculuk kariyerinden başka, Rize amatörün içeresinde yıllardır başarılı bir şekilde Antrenörlük kariyerini sürdürmüştür.

Mehmet Hut hocamızda öğretmenlik mesleğinin yanı sıra yıllardı K.V. Veli köy sporda başkanlık görevini sürdürmüştür. Çetin Hocam ve Mehmet Hocam ile yıllarca sahalarda beraberliklerimiz olmuştur. Ayrı görevlerde

Bu kez de Ali Bıçakçı her zaman olduğu gibi yine sporun içeresinde olan spor adamlarını davet etti.

Her hafta olduğu gibi kendi aralarında toplanarak Perşembe günleri sabah kahvaltısı düzenleyen arkadaşlar grubu bu kez’ de geleneksel olan davetlerine sporun her zaman içeresinde olan spor adamlarını bu hoş sohbet ortamlarına davet ederek spor içeresinde bolca spor ağırlıklı sohbette bulundular günün anısına da bolca resim çektirdiler.

Her hafta olduğu gibi yine bu hafta ali bıçakçı hiç kimsenin haberi olmadan Sporun enlerinden olan Çetin Kolçak ve Mehmet hocalarımızı davet ettiler

Bakalım haftaya sürpriz olarak kimleri davet edecekler edecekler

Ali Bıçakçı ve arkadaşlar grubu her Perşembe sabah kahvaltılarında buluşuyorlar. Bunu geleneksel hale getirdiler. Bu geleneksel buluşma ortamı yıllardan beri devam ediyor. 42 kişilik arkadaşlar grubu her hafta olduğu gibi sabah toplantılarında değişik arkadaşlar toplanıyor. Bu bilgiyi de yine Ali Bıçakçı arkadaşımızdan aldık. Yine nice yıllarda beraber olmalarını diliyorum..

NECATİ DİLİ

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş