HEMŞERİMİZ YILIN İŞ ADAMI SEÇİLDİ

HEMŞERİMİZ YILIN İŞ ADAMI SEÇİLDİ -İKİZDERELİ İŞADAMI KADEM EKŞİ İSTANBUL SON HAVADİS GAZETESİ TARAFINDAN YILIN İŞADAMI SEÇİLDİ. İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Hemşerimiz Kadem Ekşi İstanbul Maltepe ilçesinde Son Havadis Gazetesi tarafından yılın İşadamı seçildi. İstanbul Son havadis Gazetesi’nin 10. Kuruluş yıldönümünde İkizdereli Kadem Ekşi yılın İşadamı ödülüne layık görüldü. Son Havadis Gazetesinin 10.kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediği “Maltepe’nin..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

HEMŞERİMİZ YILIN İŞ ADAMI SEÇİLDİ

-İKİZDERELİ İŞADAMI KADEM EKŞİ İSTANBUL SON HAVADİS GAZETESİ TARAFINDAN YILIN İŞADAMI SEÇİLDİ.

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Hemşerimiz Kadem Ekşi İstanbul Maltepe ilçesinde Son Havadis Gazetesi tarafından yılın İşadamı seçildi.

İstanbul Son havadis Gazetesi’nin 10. Kuruluş yıldönümünde İkizdereli Kadem Ekşi yılın İşadamı ödülüne layık görüldü. Son Havadis Gazetesinin 10.kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediği “Maltepe’nin EN’leri Ödül Töreni’nde yılın işadamı seçilen Kadem Ekşi ödülünü aldı.

Hemşerimiz Kadem Ekşi ödül dağıtım töreninde ödülünü alırken yaptığı konuşmada ’Şahsımı da “Yılın İş Adamı” ödüle layık gören ekibe teşekkür ederim. Bu ödüle layık olmak için bütün gücümle çalışmaya işgücü katkısında bulunmaya devam edeceğim. Maltepe hepimizin. Daha iyi bir Maltepe’de yaşamak için elbirliği ile çalışacağız. Değerli Basın mensubu kardeşlerime görevlerinde başarılar diliyorum’dedi.

İlk yorumu siz yazın